- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
én ott akadtam ki a freemailre, hogy a nem frissítései miatt ellopták jó pár accountomat, mert a telefonra fél nap késéssel jöttek meg a jelszó reset kérelmek amik a feltört freemailes fiókom eredményei voltak.
A support szerint normális, közel 50 sikertelen belépés 1 nap alatt 4 országból és az is, hogy ismeretlen helyről való belépésre nem küldenek egy emailt ahogy a gmail is teszi pl.
És a csoda autentikátorral meg kitörölhetem a seggem, mert az csak webes belépéshez kell, ők meg telefonos appot használtak.
Szóval security level -100 a freemailnél.
Már sok helyen meg van másodlagos emailnek a gmailes címem
Szép lassan elkezdem átrakni elsődlegesre a gmailt és szanálni a freemailt. -
gya/352
tag
Eddig legalább időnként jó volt, időnként nem. Most permanensen nem működik már órák óta.
-
-
DeadmaN89
csendes tag
Félelmetes amit csinálnak, ha nem a jelentéktelen regekre, spam gyűjtőnek használnám már rég kukáztam volna. Kisiskolásként regeltem kb. 22 éve, pár helyen azért még meg van adva 😂
-
venom8888
őstag
Hogy tehetik ezt,valaki munkahoz hasznalja,levelezik stb. Napokig nem elerheto,az mae felhaborito. Bar at tudnek menni a gmail hez,de anyi helyen at kene irnom az email elerhetosegemet,hogy megszamolni sem tudom.
-
kb 1 hónapja szar, napi szinten
-
venom8888
őstag
2 napja nem tudok belepni freemailbe, ti sem?
-
akaido
addikt
válasz
scarabaeus #2337 üzenetére
Rendben, köszönöm.
Szerelő: Működik is! -
akaido
addikt
Két freemail címem is van, az egyikkel ide a prohardverre regisztráltam. Belépni be tudok, az e-mailt is küldi, de az nem érkezik meg, így van január óta.
Ismerve a freemail vacakságát, megszüntetném a fiókokat, de akkor mi lesz a ph! tagságommal?
Hja kérem: a https://haveibeenpwned.com/ szerint "Ooh no..."
azaz problémák vannak mindkettővel. Jelszót változtattam, de így sem érkezik meg a címzetthez levél.. -
Webről hibátlan a belépés.
LiveMailről és androidról 2 hete folyamatos hibákat dob a levelek lekérdezésekor, minden 3. vagy 4. probálkozásra sikerül.
Mi a problémája ?
Köszönöm.Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90
Kiszolgáló válasza: -ERR [SYS/TEMP] Temporary authentication failure. [fm2lb00.freemail.private:2020-09-30 16:20:15]
Kiszolgáló: 'freemail.hu'
Windows Live Mail Hibaazonosító: 0x800CCC92
Protokoll: POP3
Port: 110
Biztonságos (SSL): Nem -
bsh
addikt
ez már tényleg elképesztő. legalább mondanák meg nyíltan, hogy nem tudjuk / nem akarjuk megcsinálni, lehúzzuk a rolót, húzzatok a 'csába...
-
Zoli bácsi
őstag
Jöttem kérdezni... De visszaolvastam. Szerintem próbálok mindenhol a gmail-es címemre átállni. Napok..hetek óta nem tölti le a Thunderbird a freemailes leveleket.... Na jó, néha.
Androidos telót sem tudtam soha rávenni hogy kezelje.
Emlékeim szerint 90-es évek vége óta meg van a fiók....De már elég volt belőle. -
4Grider
nagyúr
válasz
Ciccuka #2331 üzenetére
Az általam felvázolt problémák jó része nem idén tavasszal indult, hanem hosszú évek óta tart. Ha utána nézel, pl. a webáruházak jó részébe nem idén tavasz óta került be az, hogy ha freemail.hu e-mail címet adnak meg a vásárlók kapcsolattartásra, akkor nem tudják garantálni, hogy a megrendelések státuszával kapcsolatos e-maileket a vásárlók meg is kapják. A webáruházak ügyfélszolgálatainak a freemail.hu évek óta sok felesleges munkát és így költséget okoz a megbízhatatlan és szabványoktól eltérő szolgáltatásaival.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Ciccuka #2329 üzenetére
Kicsit is hozzáértő ember már sok évvel ezelőtt megszabadult a freemail-től.
A fb-on posztolt problémák nem először - és nagyon nagy eséllyel nem is utoljára - fordulnak elő náluk. Az sem újdonság, hogy magas a false pozitív és a beengedett spam-ek aránya. Az sem, hogy pop3 vagy működik, vagy nem. Az sem, hogy össze-vissza kódolják az ékezetes e-maileket, így egy ékezetes e-mailre válaszolva az idézett részek a címzettnél vagy elolvashatóak, vagy hieroglifák. És lehetne még sorolni a problémákat, de minek... -
Ciccuka
veterán
-
MegaNorby
tag
Sziasztok! A freemailes leveleim importálva vannak gmail címre, de az utóbbi időben egyre többszőr azt írja ki hogy a szerver ideiglenesen nem elérhető. Nem jönnek át a leveleim.
Hiba: A szerver átmenetileg nem érhető el.
A szerver a következő hibát adta vissza: „Error in RETR command: Bad message number argument”
Van erre valami megoldás hogy működjön rendesen? -
scarabaeus
őstag
válasz
tibor23 #2319 üzenetére
Nézz rá a gmx-re. (.com, nem a .de vagy .at). Átpakoltam bele 2x0 ezer e-mailt az elmúlt huszonpár évből, nem zavarta, korlátlan. (Nem x GB és kész)
Klasszikus levelezőprogrammal használom, eM Client, valós almappák vannak. Van IMAP.Kemény meló, de a regisztrációkat át kell költöztetni, függetlenítsd magad a freemailtől. Amire a keepass összes bejegyzésének a végére értem... még a webshopokon is végigvittem a váltást... Szóval nem két napig tartó elfoglaltság volt.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Sygnus83 #2316 üzenetére
Én még a c3-as időszakban regisztráltam, utána még vagy bő 10 évig egy szabványos levelezőrendszer volt a freemail. Ma viszont már a használatával kicseszünk a levelezőpartnereink többségével. Vagy azért, mert nem tudnak nekünk levelet küldeni, vagy azért, mert amit válaszként kapnak innen az a kettős átkódolás miatt olvashatatlan, vagy csak natúr azért, mert észre sem vesszük a sok spam között a beérkezett levelüket. A fenntartó képes egy külsősnek a spamszűrésért fizetni, miközben dőlnek be a magyar spamek. Átirányítva a levelezést egy idegen rendszerbe, simán szűrhető a sok átengedett spam.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Sygnus83 #2314 üzenetére
Nem olvastál vissza a topikban?
A freemail.hu elég régóta egy hulladék szolgáltatás, mert kezdő programozók homokozójaként szolgál. Miért akarnád - az esetleg fontos - e-mailjeidet egy ilyen szolgáltatóra bízni?
Át kell a leveleket irányítani megbízhatóbb e-mail címre, és idővel átszoktatni oda a kapcsolataidat. Különben mindig lesz olyan partnered, akinél gondot fog okozni az, hogy te freemaillel levelezel. -
Sygnus83
csendes tag
Sziasztok !
Van 2 freemailes email címem, levelező programmal akarnám használni, az egyiket simán fel tudtam venni működik, a másik cím elakad a helytelen név/jelszónál......
Thunderbird, gmail alkalmazásban egyformán, egyik megy, másik nem.
Webes felületen működik a belépés, viszont amit megfigyeltem, más a 2 oldal kinézete a 2 címhez, bár nem tudom ez összefüggésben van e valamivelHa valakinek lenne ötlete megköszönném !
-
tusi_
addikt
Ez a freemail ugy szar ahogy van. Honapok ota!!! varok egy megerosito levelre a steamtol, hogy atköltöztethessem a fiokomat errol a hulladekrol vmi olyanra, ami rendszeresen elerheto. De nem lehet, nem jonnek meg bizonyos e-mailok. Az oldal hol elerheto, hol nem....
Szabalyzatokat azt tudnak küldeni, meg cookiekat, de egy normalis mail oldalt azt nem tudnak üzemeltetni. Sajnos nem tudom törölni a fiokom, mert az atköltözteteshez szukseges mailok nem jönnek meg
Nagyon szanalmas... -
gyurasz
tag
Ha webes felületről írtok e-mailt *@yahoo.com-os e-mail címre, a címzett nem fogja megkapni, ugyanis a freemail-es Magyar Telekom szerverek feketelistán vannak a yahoo-nál, nem fog átmenni a levél.
Elképzelhető, hogy más nagy szolgáltatók is ignorálják a webes felületről küldött e-maileket. -
Visormail
addikt
válasz
tibor23 #2308 üzenetére
Mikor kerül át az új felületre a fiókom?
A régi felületet fokozatosan vezetjük ki, a fiókok új felületre költöztetése jelenleg is zajlik – ugyanakkor ez egy hosszabb folyamat, ezért a fiókod átkerüléséig szíves türelmedet kérjük!
-
tibor23
senior tag
Sziasztok!
Fel tudnátok világosítani mi a freemail-nél ez a régi és ú felület? Közel 20 éves fiókom van, így valószínű régi, de én androidos klienssel IMAP módban szeretném leszedni a leveleket. Azt írják ez csak az új felületű fióknál van meg. Át tudok migrálni, vagy mi ez az egész? -
MájMekk
tag
válasz
dargelot #2305 üzenetére
Volt olyan levelem a héten, ami majdnem egy nap késéssel jött meg, ráadásul feliratkozás megerősítő levél lett volna...
Nekem még a support válasza is a spam fiókban kötött ki múltkor.
A Matrox hírlevél meg mindig a spam fiókban köt ki, hiába nyomom be, hogy nem spam, továbbra is oda megy. A spam szűrőt meg nem lehet kikapcsolni.
Szóval egy kabaré az egész... -
dargelot
senior tag
Hali,
Levelezgettem egy ideje a supprortal, hogy nem jön meg a levelem egy helyről, és hosszas hoza-vona után meglett a megoldás, hogy nem tudnak a spam szűrőbe belenyúlni, tehát a letiltott oldalról nem fogok emailt kapni. Érdekesség, hogy a letiltott oldal egy orosz webshop emailcíme.
Lényeg, hogy akkor kicsit komolyabban odaszóltam a supportnak, hogy a spam szűrőjük úgy ahogy van haszontalan. No azóta nem kaptam egy spam levelet sem, de ha gmail-ról írok levelet a freemailos címemre az is kb 2 órás késéssel jön meg, ha megjön. Support meg elkezdett ignorálni. -
Márton
nagyúr
válasz
Hegyirabló #2302 üzenetére
úgy értem én is, csak lehagytam a számokat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest