Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
ja, de vannak azért jó helyek, most éppen Cadiz tetszik, bár nem az a kifejezett üdülőhely

azt én is
hülyélye egyszer bemászott egy bolygó atmoszférájába
Kifogytak a kajából, aztán főnökök összegyúltek, hogy valami okosat kitaláljanak, sorshúzás, és a Ventru ág ment a mészárszékre(!). Azóta ugyan nincs Ventru ág, de mégis van mindenkiben. hm, ide most nem rakok smilet.
nem fps, hanem mint pl. a Rheinland-osok az ásatásnál, engine simán tudná. Lehetne hegyek között repkedni
baz, sugárzás miatt 10-20k-kat kell repairnom a hajón, de nem gáz, elhagyott fegyverekből meg rakományból összejön még ~50k a mission 30k-ja mellé
Lunatic: inkább 10 szintűeket találtam össze-vissza, vagy 3párnyit, meg 1 pár 7-es szintűt, mielőtt Anubis lecseréltem volna. Most meg már az ellenségek is hajigálják el a 7-8 szintű cuccokat. Elég sokáig nyomtam azzal, aztán vettem 1 hammerheadet, és azzal szálltam be a Corsairek rendszerébe, jó kis út volt.
ja, ha megnézed, hogy a patrol mapon hova mennek az őrjáratok, akkor lehet találni bázisokat meg jumpholekat. de persze csak óvatosan.
Sinclar(így hívták a tudós nénit?)-t kellett megmenteni, aztán futás 1 bázisra, ott nézett valami fehér meg villogó dolgot. Na az élőben is jól néz ki, találtam 1-et, csak kicsit radioaktív
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- REPLACED - Negyedórányi videó érkezett
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- Formula-1
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Egyedi ékszerdobozka
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest