Hirdetés
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Az jó játék lesz. Ne siesd el és használd sűrűn a tractor-t. Ha szerencséd van, akkor behúzol elemeket. Ha éppen nagy a gáz és nem rajtad múlik, akkor cruise engine bekapcsol és körözés a csata körül, amíg pajzsok rendbejönnek. Azért így is kell kicsit mozogni, de megúszható.
Én most visszamentem Berlinbe, irtom a rosszfiukat, és már 30. szintú vagyok, és meg tudnám venni a Titánt is.
A görögök a Corsair név alatt rejtőznek. Planet Crete, stb
A bolygó is eléggé görögös.
Egyébként nem olyan rossz a Cruise disruptor. Volt egy küldetésem, ahol el kellett kapni valakit, szóltak a rádión, hogy ne hagyjam futni, ment utána egy Distruptor, köv. pillanatban meg robbant. Ilyenkor jó a 4. gomb az egéren, nem kell messzire nyúlkálni.
Egyébként megéri lecserélni az Anubist, a mostani járgány egy Falcon, +2000 páncél és jobb fegyverek mennek föl rá. Jelenleg a plazma a nyerő nálam, igaz, hogy lassan lő, de akkor nagyot. Van 3, ami 640 körül sebez és két kisebb, ami csak 350-et, és a turret, ami kb. ugyanennyit. Szóval akit telibe nyomok, az kapott kb. háromezret. Ezzel már esélyesebb vagyok. Ha valaki szemtől szembe megrohamoz, annak sanyi, és jobb esetben a mellette levőnek is lejön legalább a pajzsa.
Néhány társaság szereti a kezdeti rohamot úgy nyomni, hogy jön veled szemben, majd hirtelen elkanyarodik oldalra, na ilyenkor strafe valamerre, mert mögötte jön az akna, ami nem szokott sokat sebezni, ellenben pörög egy nagyot a hajó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- DELL Latitude 5530 15.6" FHD IPS Core i5 1235U 16GB RAM 512GB NVME SSD 1 Év Gar
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Workstation 4K ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A bolygó is eléggé görögös.