Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
mindez nagyon szép eszme... de nézzük, mi a realitás. kína nagy ország, amelyik ellen jelenleg nem igazán van olyan állam, amelyik fel tudna/akarna lépni erővel. diktatórikus vezetéssel, és ezzel együtt nagy egységgel. a diktatórikus vezetésnek ott több ezer éves hagyománya van, lásd császárság és dinasztiák. ez a nép nem tudja, hogy mi a demokrácia. megkockáztatom, nagyrészük annyira "megszokta" a fentről való irányítottságot, hogy nem is tudna mit kezdeni a demokráciával. az is valószínű, ha kitörne a demokrácia, akkor az rövid úton a birodalom (mert országnak kicsit nagy) széteséséhez vezetne. hogy ez jó lenne, vagy rossz, nem tudom, nem is ez a lényeg. tehát lehet zászlókra meg pólókra meg mindenhova írogatni, hogy freedom for tibet, nem sokkal ér többet, mint halottnak a csók.
hogy elvész a magas tibeti kultúra? én is attól tartok. mint ahogy az ókori római és görög kultúra is elveszett, meg sok egyéb, magas fejlettségű dolog. jött helyette más. lehet érte harcolni, lehet menteni. semmi nem tart örökké.
ez így most nagyon tibet-ellenesnek hangzik, pedig mindössze a valós helyzetet próbálom összefoglalni.
pont most olvastam Bhután példáját... ők megoldották a helyzetet, nem foglalta el őket kína. persze nem pont ugyan az a helyzet, de hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest