Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakobkacsa
senior tag
ez igy telleg jo, sok bazsalikommal, de sajnos telen enyhen eselytelen az erre megfelelo paradicsom beszerzese...
Admiral: pirits egy kis hagymat, dobalj ra daralt fustolt sonkat vagy parizsit, piritsd eg kicsit, nyers gombat vagj ra, csak 2 percre, hogy ne suljon meg, keverj ki kulon egy kis besamelt (liszt es tejfol kivalo lesz), ontsd fel, oregano es kis kakukkfu
vagy besamel helyett a szokasos fokhagymas paradicsomszosz
bolondithato porehagymaval, brokkolival (ezt elore megparolva - ha szereted)
affene, ehes lettemDyslexia for cure found!
-
Szalma
őstag
(Ennyi sótól eltűnik a kaja íze, nem? A virsli is sós, a sajt is (pláne a füstölt). És szerintünk a karfiol jobb ízű, ha kicsit hersegős marad.
Hasonló kaja:
Rétegrend, egyemberes jénaiban a következő:
-vajazás
-zsemlemorzsa rátapasztva
-kis sajt
-kőszáraz kenyér kis tejjel meglocsolva
-rengeteg sajt
-ismét tejes száraz kenyér
-rengeteg sajt
... (kenyeres/sajtos iteráció az edény megteltéig) ...
-sajt a tetejére.
A kenyeret nem szabad szétáztatni! Sütőben pirosra sütni az egészet. Forrón fogyasztani.)
Szeretettel:
Szalma -
tildy
nagyúr
Tecsóban vettem mindig erdei gombás pulykamellfilét, isteni volt, és sosem száradt ki. Mi ugyanis szeretjük a krumplival bevágni a sütőbe, majd fél óra múlva a szgép elől kikászálódva, szépen kivenni, és megenni. Magyarul olyan kaja amivel baromi keveset kell tökölni
Sajna az említett husinak mostanában felnyomták az árát, valami 1600 Ft kilója, így nem veszem meg... Gondoltam esetleg ilyen gombas martasban megpacolom, azt majd úgy sütöm ki, de ezt még nem csináltam meg eleddig.
Párom nem igazán szereti a nagyon olajos dolgokat, ezért azt sem igazán komálja, ha serpenyőben ''sütögetem a pecsenyéjét''
Integra : ez tök olyan mint amit én is csinálok, csak enyémbe még megy a kolbi
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rii
nagyúr
''..............sok hagymával nagyon nehéz elrontani, mivel a hagyma a pörköltalap lényege.............''
ma nap első igazán jó híre .....
''..............ha nem vágod elég apróra, nem párolod meg eléggé, vagy ha megégeted..............''
ez már profi szinten megy.
És ha bármilyen húsból csinálom is, a rajta lévő zzsírt nem kell elszedni, igaz?
Karalyon volt. Sokkal masszívabb a szerkezete, mint a húsnak, Alig lehetet vágni.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
tildy
nagyúr
Nem nem félreértesz.
Sajna mártások, pörköltek nála kiesős dolgok, de a pácolt sült hús jöhet...
Ezért is gondoltam, hogy az a mártás, amit én szépen frankón megeszek, nos neki abban megpácolom"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest