- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MrSealRD #8448 üzenetére
Látom a fejlődést meg érzem is. Bár még nem biztos, hogy mindent összefüggést értek vagy hogy minden hibát tudok azonnal javítani, de már tudom milyen kell legyen a tészta állaga, mikor kíván még kis lisztet vagy hogy fejlődik-e a glutén rendesen.
A kenyér állaga is egyre jobb és most az íze sem lett savanykás már, minden héten van kicsi előrelépés, de nekem már az eddigiek is nagyon jók voltak. Nem is vettem bő egy hónapja pékárut.
Valamiért az volt a fejemben hogy a gépi dagasztás jobb. Bár valóban kényelmesebb és tisztább is így a konyha.
Amint még kicsit magabiztosabb vagyok a kenyérrel ki akarom próbálni a zsemléket és a hamburgerzsemléket is meg az édes foszlós kalácsot / brióst.Beni2360
Én is csak álmodoztam róla meg csorgattam a nyálam, főleg azokra a csodákra, amiket itt a topikban láttam. Aztán gondoltam egyet és elkezdtem.
Neked is csak össze kell keverned kis lisztet vízzel és máris rátértél az útra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Konteó topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest