Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 
- 
			
						LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
 
Új hozzászólás Aktív témák
- 
			
			
válasz
							
							
								#82860288
							
							
								#8107
							
							üzenetére
						Szabi pék könyvéből : Kovász készítése és etetése
Sokkal jobb kovásszal sütni, én már mindent azzal készítek.
 Biztos nem fogod megbánni csak legyél türelmes és kitartó.  - 
			
			
						Keef_Lee
őstag
válasz
							
							
								#82860288
							
							
								#8107
							
							üzenetére
						Én is itt tanultam, segítettek.
De ebben a videóban a leírt recept alapján értettem meg véglegesen, azt hiszem
15:01-nél a recept. - 
			
			
						totron
addikt
válasz
							
							
								#82860288
							
							
								#8107
							
							üzenetére
						Most vagy soha alapon elkezdtem.
Üdv a világos oldalon, hasznos útra léptél. A hűtős eseted jól mutatja az élesztő a hanyagolandó instantságban való működését. Emészteni is könnyebb a kovászos verziókat, a vércukrot sem nyomja fel pluszban, mint az élesztő (tk. fehér liszt esetén duplahatásként, nem tk. fehér esetén triplaként), ugyanis ezt is teszi, kevesen tudják. Kovászos rozskenyérnél meg egyenesen más dimenzió az emésztés folyamata egy élesztős fehér-nem teljes kiőrlésűhöz képest. Nincs a fél hűtő felzabálására hívó vércukor-ingadozás okozta hullámvasút, így kevesebb is elég, fogyni is könnyebb vele. Az emésztőrendszeredet sem terheli, alig veszed észre, hogy benned van és dolgozódik fel épp, nincs kajakóma sem. Nem állítom, hogy csak a teljes kiőrlésű végállás a tuti, mert van, akinél meg pont az a gond, de a fehérliszt-élesztő monokultúrája jó, hogy felbomolni, visszaszorulni látszik, nagyon jó. Van, hogy egy alternatív gabonafajta nem tk-ként is könnyebb az adott szervezetnek, mint egy szokványos fehér tk-ként. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
 - Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
 - Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
 
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
						
								
							
 Biztos nem fogod megbánni csak legyél türelmes és kitartó. 
								
								
 Mr.Csizmás
 krizmo_
