Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrSealRD

    veterán

    válasz Ispy #6990 üzenetére

    Nagyon egzakt számokat nem tudok írni... De kb a rudak feléig ért az olaj szintje a serpenyőben... Ennyi viszont kellett, mert akkor így nagyjából 1-2 átfordítás elég volt, hogy felvegye amit kell. És egy kicsit a a panír is összeállt legalább. Azért nem kell aggódni, mert ha rácson sütöd, akkor a felesleget szépen kiadja és egyszerűen lecsöpög. De fontos, hogy tényleg csak pár perc...nem itt fogod készre sütni.
    Nem mondanám, hogy jó ha nem lenne az... De tényleg ez most egy olyan próba volt ami elsőre bevált. Valahogy könnyíteni kellett a rántott ételeken, mert finom, szeretjük...de már nem esik jó ha bő olajban sül ki.

    Közepesen pacsmagolós... a serpenyős sütésből félúton kihúzod... ( ;] ) Onnan meg egyből átteszed rácsra, tepsire... és folytatódik tovább. Azt nem írtam, de előmelegített 200 fokon ment tovább...

Új hozzászólás Aktív témák