Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ance

őstag

válasz ladybug #6903 üzenetére

Igen. Lényegében ez. Liba, vagy kacsamájat szoktam szuvidálni rendszeresen. Az a nagy előnye, hogy a máj mérete szuvidáláskor nem csökken. Korábban folpack-ba tekertem a fűszerezett májat, így egy rudat készítettem, ami utána ment a szuvidáló zacsiba. Mikor kész volt, akkor a rudat csak berakja az ember a hűtőbe és lehet szeletelni pirítósra fügelekvárral. Király kaja.

Mostanában viszont elkezdtem bűvészkedni, mert a máj aszalt fügével, vagy barackkal és pisztáciával vagy dióval van töltve. Ehhez jobb az ilyen tál, mert beleszorítom a cuccot és úgy megy a vákuum tasakba, a tálban készül el. Egyszer láttam erről egy videót, ott mutatták. Mondjuk az olyan tál volt, amin nincs kilógó fogantyú sehol, a tető sem lóg ki. Egyelőre fémből találtam [link] de azt nem fogja szeretni a fólia (kiszakad). Hát ennyi a történet. Amíg nem találok, addig szenvedek a töltöttnél is a rúdba tekeréssel, mert megéri. Van egy kezdeti próbálkozásról képem:

Új hozzászólás Aktív témák