Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• arcsin

senior tag

válasz freaghill #4691 üzenetére

Én anno ilyen körömágynál mérős ételintolerancia vizsgálaton voltam. Ott kiderült, hogy a tejtermékek 100%ra allergiás vagyok. Mondjuk ennek voltak már jelei, gyanakvásaim végére szerettem volna pontot tenni csak :P . Aztán Angliában voltam egy hosszabb ideig, a laktózmentes tejet nem igazán értették a mcCafeban sem máshol, úgyhogy úgy voltam a dologgal hogy nem érdekel, én bizony tejterméket fogok fogyasztani kávéval, mert már rohadtul untam az amerikánót, mert az espressot nem bírom meginni simán. Végül nem kellett szaladnom a wc-re órákig. Aztán krumplisalátával rápróbáltam kint, plusz itthon a krémtúróval...semmi. Kb fél évig állt fent ez az állapot, a laktáz enzimes tablettát rendre elfelejtettem étkezés előtt, vendégségben bevenni.

Doki szerint valszeg valami átmeneti gyulladásom lehetett. Szóval el is tud múlni. Azóta is csak 3.5 % os esl tejen élek :D Imádom A TEJ ízét. Nagyon szerencsésnek érzem magam hogy elmúlt :)

Új hozzászólás Aktív témák