- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
pvt.peter #3956 üzenetére
Valszeg azért nem csinálják úgy, mert a kenyeret csak leszeded róla, a kovásszal meg a trutymó ráragad az uborkákra. De szerintem egy próbát megér, én legalábbis arra számítok, hogy jobb lesz tőle az íze, ha egy jól beállt kovásszal csinálod, mint ha csak hagyod, hogy beleszálljon pár nap alatt, ami éppen a levegőben van. Akár úgy is meg lehet próbálni, hogy kenyeret teszel bele, és csak egy kis kovásszal beoltod a levét. Minél többet teszel bele, valszeg annál hamarabb elkészül majd. Baromi jó ötlet, szerintem csak emiatt nekiállok én is kovászolni. A kenyérhez annyira most nem kell, mert sikerült élesztőt szerezni, de uborkából sosem tud eleget előállítani öreganyám, és pillanatok alatt elfogy. Amúgy lehet még kicsit zöld dinnyét meg ilyesmiket is kovászolni. Szerintem cukkinit és az összes többi tökfélét is, ha zsenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest