Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmarci25 #3133 üzenetére
No problem. Nem sértődtem meg. Írtam is, hogy komolyan vettem amit írtál. Ezért is vizsgáltam meg a dolgot.
Persze, hogy volt oka... mert próbáltam a hajtogatási fázisban minél több levegős részt kialakítani. Viszont egy ponton túl ezt nem lehet irányítani... Ráadásul itt most új liszt is került a házba. Még nem volt vele tapasztalat. Szóval még kell legalább 1-2 kenyér csak, hogy a liszt mint viszonyítási alap adjon valami tanulságot. (Kovászos kenyérből ugyan első, de a konyhába nem most estem ki. Én általában kicsit hosszabb tervezéssel megyek neki mindennek. Meg inkább technológiai a megközelítésem... Így az ok-okozati összefüggések fontosak nekem. Tehát ha alul kelt volna, akkor oké tényleg alul kelt. Ez van. Legközelebb változtatok. Csak ha nem erről van szó, te meg rámondod, hogy mégis... az meg félrevihet... másokat is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Proxmox VE
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Magisk
- Witcher topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest