RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [potyautas:] Miért olyan drága?
- [Re:] [bb0t:] Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- [Re:] [GoodSpeed:] Új alaplap, vagy BIOS frissítés után beállítandók IV. - AMD Expo
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
balazs1956
senior tag
Az eredeti receptúra szerint főzőtejszínt rak hozzá, de azt kicsit durvának találtam.
Lehet megpróbálom vajjal feljavítani, jó ötletnek tartom. Sajnos a libazsír elfogyott, vizzel meg nem hígiatanám.
Érdemes kipróbálni a receptet, mert amúgy nagyon nagy sikere van, csak most az állaga elment kicsit.
PM-ben küldöm a recept forrását, nehogy kikapjak itt valakitől.
Köszönöm szépen a segítséget!