- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.t.r
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #553 üzenetére
A megnyíló oldalon valószínűleg a bankkártyád adatait kellett volna megadnod, ő meg szépen leemeli róla a pénzed. Szerintem sokan megadják neki.
-
-
Ubul86
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #549 üzenetére
átbaszás
nem lehet fizetni előre vásárlói oldalról, stb...csak te adhatod fel, és kérheted az ellenértékét valamilyen formában (előre utalás, utánvét, stb...)
meg hát a linkből is látszik rögtön hogy kamu
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #549 üzenetére
Ez kamu, ilyen nincs.
-
-
Kaba
veterán
Utánvéttel kellene küldeni egy terméket Foxpost automatába. A termék ára 250K lenne, de a Foxpost oldala azt írja, hogy csak 50 ezer forintig van termékbiztosítás, az összeget lehet még növelni?
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Rövid kérdés, amiről nem találtam semmi információt. Automatából automatába csomagra kell valamit írni ill. nyomtatni, vagy pucér csomagolás, beleteszem a kazettába, és a foxpost majd ráteszi az adatokat. Összefogalóban sem láttam róla infót. Eddig csak sima postai dolgaim voltak, ilyet még nem használtam. Köszi.
-
winbox
senior tag
FOXPOST 300 FT KUPON
Érvényes: 2022. november 10-13.
Kuponkód: FOXOLJ2022JOY"A kupon csak regisztrált magánszemélyek számára érhető el. Amennyiben még nem vagy regisztrált felhasználónk, de szeretnél élni a kedvezménnyel, akkor regisztrálj a www.foxpost.hu-n.
A kupon kizárólag egyszeri, automatából automatába történő csomagfeladás során vehető igénybe.
A kupon a csomaglétrehozás folyamán váltható be, és a fizetés során automatikusan biztosítja a kedvezményt, mely a mindenkor érvényes szállítási díjból kerül levonásra.
A kupon csak a www.foxpost.hu weboldalon váltható be.
További részletek: www.foxpost.hu" -
Ubul86
őstag
899 meg 999ért adtam fel legutoljára
most kb fél éve nem volt semmi, de kb 2-3 éve azért 1-2 havonta ment csomag, és gyakran dobáltak 200 ft-os kódot is
most még az se.
packeta/gls automata egyre több helyen van és olcsóbb, és igen, gls nálam is jobban bevált az utóbbi időben, mind feladásban, mind átvételben.mpl háztól-házig se olyan rossz, de +200 ftot felszámolnak a kijövetelért + nyomtasd ki a cimkét te
-
-
szerintem nem fogja engedni a rendszer, nincs a boltnak egy mobilszáma amit megadhatsz?
legvégső esetben add meg a saját számodat, vagy egy rokonodét, a bolt számát meg írd rá filccel a csomagra, hogy a futár lássa ha szükséges
bár én személy szerint inkább a gls-t használnám a helyedben már ők is telerakták az országot automatákkal és a házhozszállításuk sokkal gyorsabb mint a foxé -
Ubul86
őstag
ezt nem teljesen értem, te adod fel?
vagy te akarsz venni valakitől, de te csinálod a csomagfeladás megrendelését az eladónak, és majd küldöd neki a kódot?amúgy ugye ha feladsz, akkor a vevő/fogadó telefonszáma kell, vagyis amire kapja az sms-t hogy mi a kód, stb...ebből kifolyólag érthető a mobil
-
Pet84
tag
Helló,
Tudnátok segíteni? Meg akarom rendelni a feladást a weboldalon, és telefonszámnál nem veszi be a pesti körzetszámot. Igazából semmilyen körzetszámot csak mobilt hajlandó elfogadni. Ilyenkor mi van?
-
bandia
újonc
Azzal a nyitókóddal, amivel átvetted a csomagot, odamész bármelyik automatához, a képernyőn a Csomagküldés > Csomag Visszaküldés-t választod, megadod a nyitókódot, amivel a csomagot korábban átvetted, nyílik a rekesz, berakod, bezárod, és ennyi. Oda fogják kézbesíteni, ahonnan elhozták.
-
LionW
tag
Valaki használta már a csomag visszaküldés opciót? Nagyobb tétel amit előre utalással fizettem, nem tudom hogy merjem-e használni. Ipon-ból rendelt csomag, Budapesti címükre szeretnék visszakapni a csomagot, de nem tudják hogy hova fog menni a csomag... Vagy visszaküldésnél van lehetőség címet megadni? Mert itt nem látok olyat:
https://www.youtube.com/watch?v=iJFKEEKGzRY
Most ha visszamegy valami automatába, fogja az érdekelni a webshopot hogy onnan kivegyék? Mi lesz a csomaggal ha nem veszik ki? -
kuyarashi
őstag
Tényleg!
Á, nem hiszem, hogy működne, meg nem is "nyúlnék bele", de jó a gondolat.
LuckyL
Igaz amúgy, de azért szeretném eltüntetni, ha lehet. Ráadásul ugyanezzel a felhasználónévvel és e-mail címmel szeretném megcsinálni az újat. Persze benne van a pakliban, hogy ha törlöm, akkor sem engedi egy ideig.Köszi azért mindenkinek.
-
Ubul86
őstag
válasz
kuyarashi #516 üzenetére
durva, nem gondoltam volna. az elmaradásos részt értem, és hogy amiatt nem lehetett, de hát ezek után, ha rendezted, és rendezve van minden, elég köcsögség ha még most se lehet.
szivesen mondanám, hogy tedd be a html kódját a buttonnak egy f12 ->developer mode, html kód beillesztésével, de nem hiszem, hogy örülnének neki
meg persze szerver oldalról is lelehet védve
-
kuyarashi
őstag
Nálam nincs ilyen gomb. Megtaláltam volna. (Ha a beállítások oldalon rákeresek a "törlés" és "regisztráció" szóra, akkor sem ad találatot.
Egy űrlap kitöltésével kértem már náluk a törlést. Azt írták, hogy még van egy elmaradásom, és amíg nem rendezem, addig nem tudják törölni a profilomat. Persze közben már elutaltam azt a pár száz ft-ot, amit sikerült is 1-2 hét alatt befogadniuk. Erre most kaptam egy e-mailt, hogy a törlést a honlapon tudom megcsinálni. Mivel sokadik alkalomra sem találom, és a neten sem írnak róla semmit, felkerestem ezt a fórumot.
Egyébként meg az egész azért van csak, mert változott az adószámunk, de a profilomban pont azt a karakterét nem tudom átírni az adószámnak, amelyik változott.Ezért szeretném törölni a régi regisztrációmat és csinálni egy újat.
Mutatom a Beállítások oldal alját.
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
FoxPost oldalán hogy tudom törölni a profilomat? Tehát az egész regisztrációt szeretném "megsemmisíteni".
Előre is köszi a segítséget. -
KutyiHU
tag
Ilyen van? Csepelen van 6 autómata. A 6ból 5öt napközben délelőt-koradélután töltenek/ürítenek, a hatodik amibe kértem a küldeményt, azt éjjel 1:20 és 2:30 között.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Párszor használtam már foxpost-ot.
De csak most merült fel bennem a kérdés, hogy mi van akkor ha át vernek?
Egészen pontosan, ha átveszem a csomagot utánvéten, de nem az van benne amit vettem, vagy nincs benne semmi...
Akkor mit tudok tenni? Ha postai utánvéten van ez, akkor legalább van egy címem, egy email címmel, meg egy nevem. Ami által feljelentést indíthatok, vagy pénzbehajtó magán akcióba kezdhet az ember vagy valami...
De itt ebben az esetben nincs csak egy automatám, ahol feladták a csomagot...
Innentől kezdve a foxpost utánvét semmivel se biztonságosabb, mint a sima előre utalás nem? -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Csomagfeladás üzleti partnereknek a táblázatuk alapján kedvezőbb, mint magánszemélyeknek. Viszont nem találok arról infót, hogy üzleti partnerként használva a szolgáltatásukat van valamilyen extra (pl. havi) díj? Gondolom van, de nem találok róla semmilyen infót. -
topi2021
újonc
válasz
Energie X #482 üzenetére
Kedves Energie X (és Chesterfield)!
Nálam ma próbálkoztak Whatsappon egy ilyennel, a következő site-ról kaptam linket:
foxpost-hu.receive-payments.info
Már eleve gyanús volt a figura, de a link meg ordas nagy kamu. Banki adatok ellopására forge-olt kamu web oldal, SENKI NE DŐLJÖN BE, semmilyen adatot ne adjatok meg, különös tekintettel a bankos felhasználói névre és jelszóra.
Egyébként meg nincs olyan, hogy egy vevő a Foxpostnál előre befizet bármit egy még meg sem valósult adásvételre ill. csomag szállításra.
Web oldalt jelenteni, felhasználót Whatsappban blokkolni és jelenteni. -
válasz
AlexDaywalkr #503 üzenetére
a csomagvarázslóban amikor készíted a csoamgot ottvannak a méretek
-
AlexDaywalkr
tag
válasz
AlexDaywalkr #501 üzenetére
Sajnos nem fért be, így nagyobbat kellett vâlasztanom. Csak azért írtam meg, hátha valaki így jár...
-
Ubul86
őstag
válasz
AlexDaywalkr #501 üzenetére
nagyobb pár cm-el a doboz, szóval simán. Ha nem, ott is tudod variálni a dobozméreteket
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne. A 12cm magas cipősdoboz elmegy S-es csomagként? Elvileg fél cm a diferencia. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Villanyszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest