Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thoty
senior tag
Sziasztok,
S23 Ultra -hoz melyik GCam-et érdemes használni és milyen konfiggal?
Thx -
Thoty
senior tag
Samsung Galaxy S21 Ultra vs. S23 Ultra tesztképek
A képek nevében próbáltam jelezni, hogy 1x, 3x vagy 10x zommal készültek-e
Néhány esetben nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb... -
Thoty
senior tag
Szia,
köszi, igen, próbáltam, de azzal sem lett túl meggyőző az eredmény (így is nagyon sok kép lesz elmosódott).
Meg ez szerintem pl. akkor nem segítene, amikor nem rohan épp sehová, csak a fejét fordítja el hirtelen (és ilyenkor az arca helyén egy nagy paca lesz a képen). -
Thoty
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Jelenleg egy SGS8-at próbálgatok, de nem vagyok tőle hanyattesve, a probléma a vele készített képekkel akkor van, ha szobában, lámpafénynél kisgyereket akarok fotózni, mivel állandóan mozgásban van a téma, a képek 70-80%-a "bemozdult", elmosódott lesz. Ezt a szintet "sajnos" a Redmi Note 5-öm is tudta hozni, verőfényes napsütésben pedig mindkettő jó képeket lő.
Sport mód kiegészítőt már feltettem, valamivel jobb lett, de még mindig sokat hibázik.
Lehet ezen valahogy javítani SGS8-on?Ha nem, akkor hasonló "feladatokra" melyik telefon az, amelyik alkalmas lehet? Pl. Huawei P20 mennyire boldogul jól ilyen körülmények közt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stabil pályára állt az Android 16
- Külpolitika
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Padavan firmware
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest