Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
BigBlackDog #32375 üzenetére
Nem. 1x visszatoltam 4.1.2-re és úgy is sz@r volt. Arra lennék kíváncsi h 4.0.4-en mit tud. Sztem abban lenne a megoldás. Amúgy addig jó képet csinál még egy kicsit kék este az ég. Letámásztom, időzítő bekapcs, tűzijáték beállít és várok. Aztán itthon: Picasa, majd kis filmszerű zaj effekt, majd eztán élesítés és ennyi.
Am S4-ben még ennyi állítás sincs, h Tűzijáték. Éjszakai az van, de azt is kiderítettem, h az ugyan az mint az s3-ban a gyenge fényviszonyok (a kép részleteinél a fájl nevében benne szerepelt h LLS). Akkor ott van még az S5, az is ugyan ez. Ezek már nem záridőznek. Csak szoftveresen (LLS-sel) feljavítja a cucc a képet.
Viszont engem is lérdekel h a Xiaomi miért tudja megoldani a záridő kérdést, a samsung meg miért nem? (holott ott az S4 zoom, és abban is lehet, ugye ez is android meg persze samsung)
Jah arról ne is beszéljünk h bele kukkantottam az S3 kamera alkalmazásában és oylanoakt találtam benne. Pl: megvolt a záridő állítás, sőt még az ikonja is, volt képstabilizátor, meg egy csomó csemege amit nem is tud, de mégis megtalálható az alkalmazásban.) Sztem van egy alap szoftver ami midnent tud, és egy adott telefonhoz vannak a paramtérek beállítva h mit tudjon.
Mégvalami az s2-ben sony érzékelő volt. Lehet azért csinált jobbat, Azt meg onnan lehet tudni h fehér kép készítésekor rózsaszínes volt a kép közepe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest