Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
-
Bozek
nagyúr
Felraktam Z5 Compact-ra, de nincs a menüben HDR+ mód, sőt, gyakorlatilag alig lehet benne állítani valamit. Szóval ez csak Nexus-okon működik nagy valószínűséggel.
Esetleg még más telefonon meg lehetne próbálni, mert a Sony-nál ismert, hogy nem nagyon engedi a dolgokat külső alkalmazásoknak, a képméret is max. 8 MPx lehet.
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Én 16:9-ben fotózok. Hm, lehet nekem is meg kéne próbálni a 4:3-as arányban? Na úgyis megyek el és akkor kipróbálom útközben.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
TomiJordi
tag
Android 6.0.1 van
Majd holnap hozok ujab kepeket hdr on es off is
Hiaba csinalok kepeket hdr +on akor sem tolt semit en nem ertem miert
Akor neked mukodik a hdr+?Tybike81 en az arm telepitetm,arm64 nem engedi betelepiteni nekem mindjart mutasa a hdr+ csak epen nem reagal ra ha bevan kapcsolva ha kivan kapcsolva
[ Szerkesztve ]
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
Aryon87
félisten
Mintha nalam azert lenne kulonbseg a gyari kamera es ez a gugli kamera kozt. Ha hazamegyek felteszem a 3 kepet (gugli kamera, manualis, automata)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Én is úgy látom, hogy a Gugli kamerás mintha tisztább lenne, a HDR-es pedig szép színeket alkalmazott.
Mindjárt jön egy kisebb fotócsomag a Köki terminál tetejéről.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
Ez jó kérdés, igazából tesztelni akartam, hogy a HDR auto vagy a HDR+ a jobb választás. Igy monitoron nézve az a következtetésem, hogy általában érdemes bekapcsolva hagyni a HDR+t, mert jobb dinamikájú képeket eredményez.
Egyedül talán a Gasthaus képnél lehet jobb egy kicsit az auto, mivel egy hajszálnyival élesebbnek tűnik(+ a napsugár másképp szűrődik be a képen). Viszont dinamikában ott is a HDR+ a nyerő.
Ez szerintem elég jó kép lett(sikerült ezt kihagynom a fentiekből): fatörzs belül HDR+
(#49675) BigBlackDog Köszönöm a javítást, legközelebb már nem fogok bénázni. A panorámák engem lenyűgöznek, szerintem iPhone szintű panorámákat csinál.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Aryon87
félisten
-
Tibee86
nagyúr
Szerencsére Jb-vel erre is van megoldás, gyári app.-ba beépül és tudsz mindent állítani (mondjuk mióta megvettem a tweak-et nem is használtam). JB nélkül már rég dobtam volna a szifon témát, mert sokkal több alap dolgot tudnék felsorolni amit nem tud mint a kamera manuális állítása.
[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
-
Aryon87
félisten
Nemtom mi van, de rémlik mintha a frissítés előtt többen is dicsértétek a képeket, az utóbbi időben csak hasonló vélemények vannak.
És a legnagyobb bajom, hogy nem találok sehol olyan KDZ-s fájlt, ami az előző verziót tartalmaznáViszont nagyon bosszant, hogy nem vagyok képes a maximumot kihozni a telefonból fotós téren. Nem hiszem hogy ez csak ilyen képeket csinál...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Júli 6.-án ment fel a frissítés. A Flick albumban a balatoni képektől (2. oldal) visszafele a régebbi, a balcsis képektől már a frissítés után készültek.
Ha vissza tudnám tenni az előző verziót... Lehet megint jobbak lennének a képeim.
Vagy létezik hogy az állvány ennyit jelentene? Mert akkoriban 90%-ban állványt használtam, míg mostanában csak alig.Rémlik mintha a G4-el is hasonló lett volna a bajom.
[ Szerkesztve ]
-
-
TomiJordi
tag
Hat eleg nagy a kulombseg a kamerakozt foleg az őszkepnel ahol a fa voros szinu Samsung,lg,iphone elege hasonlit de a nexsus teljesen mas szinek hat elege jol teljesit a nexsus de nekem a Samsung jobnak tunik.majd varom a kepeidet a nexsusal
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
Aryon87
félisten
Na mi tortent, hogy valtasz?
Rengeteg kepet csinaltam Esztergomvan, este ha hazakerulok, teszegetem fel oket
Ugy erzem nagyon jok lettekXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
En is megvarom a jovo evi felhozatalt
Telon visszanezve a kepeket, sztem qrva jol sikerultek. Hogy belenagyitva milyenek passz, de alapnezetben fuuuuu.
-
Aryon87
félisten
Igen, visszamentem a regebbi verzioszamra. Ugy tunik az lesz amit a multkor mondtal, meg ahogy megjartad a G2-vel.
Sok kepnel probaltam figyelni a fo tema koruli helyzetwt is, hogy minel kevesbe legyen zavro tenyezo.
Nagyon jo kirandulas volt, vagy 200 kepet lottem, volt amibol tobbet is csinaltam
Tegnap facera valo feltolteskor csinalt egy erdekeset, azt hittem bedoglott az SD kartya, gyorsan lementettem a kozel 3000 kepet, azert huzodott el a kozzetetel ide. Szerencsere nem lett baj mint multkor.
A wide kameranak tenyleg megcsinalhattak volna hogy az is 16mpx legyen.. Legalabb annak van haszna ha vlami nem fer bele a fokameraba.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Apple Iphone 11 64gb Lila
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest