Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Hali all!
Hétvégén Balatonfüreden és Tihanyban jártam, hoztam pár képet G2-vel. Előre szeretném kijelenteni, hogy amikor telefonról kiválasztottam, hogy melyiket töltöm fel, sokkal szebben mutattak a kis kijelzőn. A képek 95%-a nem tetszik gépen, de ha már feltöltöttem, megosztom őket Tudom, hogy olajfestmény az összes, de fogadjátok szeretettel / undorral
Kicsit sok lett, remélem a linkelés nem ment félre, mert akkor szomorú leszekNem ment félre![ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Hali!
Hoztam pár képet a jó öreg LG G2-vel. Tegnap készültek, kutyasétáltatás közben, 1000 fokban, tűző napon Nehezítő körülmény volt az, hogy a dog folyamatosan menni akart, nem tetszett neki a fotózás
Gyenge minőség, de aranyos modellMinden feltöltésemnél egyre jobban az fogalmazódik meg bennem, hogy lassan telefont kellene cserélnem... De annyira szeretem még mindig ezt az G2-őt
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
-
akooos
veterán
válasz bebolint98 #49340 üzenetére
-
akooos
veterán
válasz Aryon87 #49563 üzenetére
Hú, hát akkor őszinte leszek. Az összes kép kritikán aluli. Ferdék, kiégtek, rosszak a színek. A második kép nem egy leégett tetejű épület, hanem az első képen látható láncok még egyszer. Sajnálom, tetszett már pár képed, de ezek botrányosak.
(#49561) ToniSoprano:
Hasonló a helyzet ezeknél a képeknél is, ez viszont megfogott:[link][ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz bghistvan #49750 üzenetére
http://logout.hu/bejegyzes/bigblackdog/fotok_videok_mobillal_osszefoglalo.html
"2. Képek linkelése
Direkt link kinyerése a különböző tárhelyekről
• Google drive: Nyissuk meg a képet, másoljuk ki az URL-ből a "/d/" és "/view" közötti karaktersorozatot, majd illesszük be a "https://drive.google.com/uc?id=FILE_ID" URL-be, a FILE_ID szöveg helyére. Az így kapott linket megnyitva elérjük a képet direkt módon.
• Google photos: Nyissuk meg a képet Google photosban! Kattintsunk jobb egérgombbal a képen, majd válasszuk a "Kép megnyitása új lapon" lehetőséget! A kép URL-jének végén írjuk át a vízszintes, illetve függőleges felbontásértéket az eredeti kép méretének megfelelően!
• Dropbox: Nyissuk meg a képet, majd az URL-ben lévő "www.dropbox.com" részt cseréljük le "dl.dropboxusercontent.com"-re! Így direktbe a kép fog bejönni a cím megnyitásakor.
• Flickr: Nyissuk meg a kép Flickr oldalát, majd a jobb alsó sarokban kattintsunk a lefelé mutató nyílra! A megjelenő menüben kattintsunk a "View all sizes" elemre! Az oldal betöltését követően kattintsunk a fenti listában az "Original" linkre! Ezután kattintsunk jobb klikkel a megjelenő képen és válasszuk a "Képcím másolása" lehetőséget! Így a vágólapra kerül a képünkre mutató direkt link.
• Onedrive: Nyissuk meg a képet, majd a kép feletti sávban kattintsunk az "Eredeti megtekintése" lehetőségre! A kép megnyílik új lapon és ki tudjuk másolni a címsorból a képre mutató direkt linket.Rövid példa a linkelésre (természetesen nem kötelező pontosan követni, csak egy lehetőséget mutat be):
1. Töltsük fel a képet a Flickr oldalunkra.
2. Ezt követőn másoljuk ki a kép kicsinyített változatának linkjét.
• A képet megnyitva Flickr-ön, a jobb alsó sarokban kattintsunk a lefelé mutató nyílra!
• A megjelenő menüben kattintsunk a "View all sizes" elemre!
• Az oldal betöltését követően kattintsunk a fenti listában a "Medium 500" linkre!
• Ezt követően jobb klikk a megjelenő képen és válasszuk a "Kép URL-jének másolása" lehetőséget (amennyiben nem Chrome-ot használunk, itt apró eltérések lehetnek)!3. A hozzászólás írásánál kattintsunk alul a "Kép" gombra és illesszük be az előzőleg kimásolt linket!
4. Ezt követően másoljuk ki az eredeti kép linkjét!
• Menjünk vissza az előző oldalra, ahonnét kimásoltuk a 500 pixel széles kép linkjét!
• Kattintsunk a fenti listában az "Original" linkre!
• Ezt követően jobb klikk a megjelenő képen és válasszuk a "Kép URL-jének másolása" lehetőséget (amennyiben nem Chrome-ot használunk, itt apró eltérések lehetnek)!5. Az előzőleg elkezdett hozzászólásnál jelöljük ki a beszúrt képet ('[IMG'-vel kezdődően '/IMG]'-ig bezárólag)!
6. Ezt követően kattintsunk alul a 'Link' gombra és illesszük be az előzőleg kimásolt linkelt, ami a teljes felbontású képre mutat!
7. Így a hozzászólásban megjelenik a kép kicsinyített változata, rákattintva pedig megtekinthető a teljes méretű kép."
Ennél érthetőbben lehetetlen elmondani.
-
akooos
veterán
válasz Just_Reboot #50182 üzenetére
Ezek brutál jók! Tehetnél még fel 6p-vel készült képeket!
(#50193) w333:
Nekem pont a sötét képek jönnek be nagyon! Főleg a Margit hídról készültek. -
akooos
veterán
válasz Aryon87 #50227 üzenetére
Nem. Rosszul tudod. Nem lassított videót veszel fel így,hanem egy baromi smooth, másodpercenként 120 képkockás filmet. Ez alapból nem lassított, de egy videószerkesztő programmal (PC-n) azzá tudod tenni. Mivel egy átlagos videó ~30 fps, így négyszeres lassításban is élvezhető videód lesz. Ezt az LG a KU990 Viewty óta alkalmazza, de újabban csak a telefonon lesz lassított a felvétel.
Én PC-n a Sony Vegassal lassítottam 120 fps-es videót. Egyszerű használni, tudom ajánlaniSzerk: közben látom a videón, hogy valahogy megoldottad
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Valaki87 #50334 üzenetére
Mindenképpen 5X-et mondom én is. Van benne valami képstabi, de nem a bevált OIS.
(#50327) Aryon87:
Azért hétköznap talán nincsenek olyan sokan. Az állványt pedig fel bírod fogatni a kupola korlátjára, de nyilván a kezeddel rá kell majd segíteni, nehogy a mélybe essen a G5
Én szeptemberben voltam Esztergomban, csak egy pár képet lőttem: [link]
Ezt szeretném látni Wide módban
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Sziasztok!
Hoztam pár új képet még mindig az ezer éves LG G2-vel. Sajnos ezeken a képeken már nagyon látszik, hogy idejét múlt készülék.. Novemberben V20-ra fogok váltani, addig marad ez, kevés képpel
Tudom, az utolsó 3 képen ki kellett volna mennem a tető végére, de sajnos legálisan nem lehet, egy nagy korlát választja el a teraszt tőle.. DE, ami késik, nem múlik, csak meg kell találni a megfelelő pillanatot
A képek szokás szerint ezerszer rosszabbul mutatnak PC-n, mint telefonon, de ha már feltettem őket flickr-re, akkor megosztom, hátha valakinek tetszenek
-
akooos
veterán
válasz Aryon87 #51842 üzenetére
Tényleg jó képek lettek, bár nem győztem végigkattintgatni a linkeket preview nélkül
Esetleg meg tudnád oldani, hogy legyen egy kis thumbnail a címek helyett? Úgy könnyebb lenne megnézni teljes méretben azt, amelyik a kicsi képen is bejönMindig egy hatalmas adag képet szórsz be, előnézet nélkül, ami egy kicsit zavaró (nekem), mert mire betölti a gép az összes teljes méretű képet, lemegy a nap
De flickren könnyebben meg tudom nézni most már igazából, csak egy tanács volt ez
-
akooos
veterán
válasz Dr. 444Hertz #52344 üzenetére
Engem is, mert rosszat linkeltem be
Ezen nem vágtam ketté a szamarat és a pónit
Egyébként, köszönöm
LG G2
Szerk.: érdekelne, hogy egy jobb kamerás telefonból mit lehetne itt kihozni.. megjelenhetne már az a fránya V20
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest