- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWehun
tag
válasz
S e t h #74792 üzenetére
teljesen egyetértek! és átérzem azt is, hogy miért jön be a kép amit linkeltél... a hangulata és ami a kép "mögött" van, az fog meg. nem a minőség vagy, hogy mennyire életlen vagy éles vagy bármi ilyen faszság.
tavalyi évben kb 65-70 ezer km-t vezettem itthon, szinte minden magyar nagyvárosban és néhány kisebb városban eltöltöttem több napot. rengeteget fotóztam. úton útfélen mikor megláttam valamit ami nekem tetszett,
ha kellett menet közben, egyik kézben a kormány másikban a telefon... mert meg akartam örökíteni a pillanatot amit akkor láttam. Honor 8-am van, még csak nem is csúcs kategória, de őszintén szólva leszarom, mert ha előveszem a telefont és megmutatom valakinek a telefon kijelzőjén ígyis leesik az álla, hogy milyen minősége van, de nem is ez a lényeg. hanem amit a kép átad... bár hiába írod/írom itt ezt. itt nem ez számít. elvégre szakmai topik... bár akkor azt sem értem, hogy a sok köpködő komment, hogy fér ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest