Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz tomboy0013 #66107 üzenetére
Az első kép nagyon tetszik. Gratula hozzá.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
taptaq
aktív tag
LG G4 Raw
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
-
Aryon87
félisten
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
dupla..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
állványokat, telefonokat lehet előkészíteni:
Fincsi műsor lesz
[kép]Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
lehet szavazni
Nekem a széles dinamika tartomány[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
falijja
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Én ezt azért nem jelenteném így ki. Eleve mindkét kamerának megvan a maga előnye meg hátránya, és nagyon közel vannak egymáshoz.
Ezt azért mondom mert most linkeltél egy tesztet, ami szerint gyengébb lenne a htc. Tudok adni kapásból 5 másik videót ahol a htc képei jobbak. Csak ennyire vannak közel egymáshoz
És az amit linkelt szerintem nagyon jó képek egy mobillal.
Amúgy amit adtál videót ott is erősen érződik a samsung túlélesítés, erős digitális, természetellenes kép.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz no more #66175 üzenetére
Miért mondanám?
Nem elfogultan állok hozzá, mint itt egyesek hogy csakasamsung
Ez amit leírtam őszinte véleményem.
Ugye lightroomba egyszerre akár az egész nyaralás képeit megszerkesztheted. Annyira állítod az élességet amennyire te szeretnéd és máris előrébb vagy mint a samsung a szofveresen túltolt élesítéssel. Sőt azokat csak raw -ból tudnád visszaállítani.
Amit az előttem lévő ír az igaz, csak én nekem már túl sok. De ha valaki ezt szereti mint írtam egyyszerre több képet szerkeszthet 2 perc alatt olyan giccsparádéra amilyenre ő szeretné.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
w333
félisten
A kamera modul az jó még az algoritmus is, csak a lencse megint az ami a Htc gyengepontja, volt Htc 10 telefonom az is hasonló volt, vagyis az össes képen megfigyelhető hogy mintha egy ködfátyol lenne rajtuk ez pedig a gyenge minőségű lencse miatt van sajnos
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Ferike81
senior tag
[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Quqesz
nagyúr
Sztem ez nem lencse probléma, hanem a samsung szoftvere van így megcsinálva. Mégpedig első sorban az élesítés van feltolva, másodszor pedig szerintem a fényképes körökben használt polárszűrő hatása van beépítve, ami nem ismeretlen a lightroomban(DeHaze effekt) valamint a H8 galéria szerkesztőjében is megtalálható párátlanítás néven. Szóval nekem az a sanda gyanum, hogy a samsung ezeket élből beletolta a kamera szoftverébe.
És itt jön be Seth giccsparádé megjegyzése, ami erős, de nem elrugaszkodott.Egy példa lightroomban, rawból konvertálva:
sima raw/jpg konvertálás
raw/jpgkonvertálás+dehaze[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
addikt
válasz Quqesz #66180 üzenetére
Fuhh, az a második kép kegyetlen jól néz ki!!
Az első mellette tiszta fakónak tűnik.(#66173) falijja A RAW-nak szebb színei vannak! Ez hol van amúgy? Én ott lakom, de ez a táj nekem nem ismerős, nálunk szinte mindenhol síkság van.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
ShadowLac
addikt
válasz Quqesz #66180 üzenetére
Szerintem ez egy átlag felhasználónak nem nagy baj. Sőt !De szerintem is jó.Lehet már megszoktam az s7 em képeit.Szerencsére válogathatunk a jobb nál jobb készülékek között.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
r0by
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz gerner1 #66197 üzenetére
Köszi. A Mi6 lesz jobb is, és remélem hogy megkapja azt a bizonyos frissítést, mert véleményem szerint még félkész az a szoftver.
Nekem BalanceR képei tetszettek nagyon amiket anno hozott a Redmi Note 2-vel, sajnálom hogy az utóbbi időben nem látom. Akkor ismertem meg a Xiaomit mint márka.
Bebollint a másik aki jó képeket hozott a Redmi Note 3-al, ő sincs már ittXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
Megvan az új telefonom
Első napom a jószággal, szóval még nagyon ismerkedek a kamerával.
Tihanyi képek, egyelőre semmi extra, de próbáltam törekedni a szépre.+2db ráadás fotó:
Huawei P9
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest