Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creepy
tag
[The Keyboard] - Direkt
Készülék: LG 4G LTE[ Módosította: BigBlackDog ]
[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
-
kengyel
nagyúr
kengyel
-
no more
veterán
-
no more
veterán
válasz BigBlackDog #51411 üzenetére
Egyszerűen hihetetlen, hogy ezeket telefonnal lőtted... Manual módot használsz gondolom. Az utolsó kép csodálatos!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
basaja
senior tag
Hol készültek a képek?Az utolsó nagyon tetszik... Nagyon szép képek lettek, én nem tudok rájuk rosszat mondani.
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
BigBlackDog
veterán
válasz basaja #51413 üzenetére
+ (#51412) no more: Köszi! Nem manual módot használtan, hanem HDR-rel készültek (sajnos ott nem érhetőek el a manuális beállítások).
Tata, Angolpark, Cseke-tó az egész pontos helyszín az első kettőnél, az utolsó pedig a parkban található barlangnál. Ha valaki Tatán jár, mindenképpen ajánlom egy séta erejéig a helyszínt az Öreg-tó és a Derítő-tó mellett!
-
Aryon87
félisten
válasz no more #51412 üzenetére
BBD az egyetlen olyan G4 tulaj, aki maximalisan kepes kihozni a maximumot a telefonbol (az en szemszogembol). Neha mar azt hiszem valami tunningolast alkalmaz a kepein, mert egyszeruen tokeletesek, a temavalasztastol kezdve minden.
Es meg van kb 2-4 G4 tulaj akik szinten kivalo fotokat tesznek be, nekem BBD adja a maximalis szinvonalat, amit egyszer szeretnek is elerniXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
Az előbb nosztalgiáztam a régi Xperia X10 minimmel készített képeimet nézegetve.
Gondoltam, megosztok veletek pár képet, amik szerintem az eszköz fényképes adottságaihoz képest jól sikerültek:Xperia X10 mini,
atomegyszerű automata mód (más lehetőség nincs )Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
Helltak
őstag
Égbolt
Égbolt kevesebb fényerővelS7 Edge, Automata
Oneplus 12
-
kengyel
nagyúr
-
Creepy
tag
válasz Dr. 444Hertz #51417 üzenetére
Szuper képek lettek. A teherkocsis kép merrefele van?
[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
-
ToniSoprano
addikt
válasz Dr. 444Hertz #51416 üzenetére
Meglepően jó ötletes képek, kivéve az aluljárósat. A kezes a kedvencem.
-
kengyel
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #51416 üzenetére
Ahhoz képest hogy több mint hat éves telefon, nagyon jó képek lettek, a kezes mindent visz.
kengyel
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz ToniSoprano #51421 üzenetére
+kengyel(#51422), köszönöm!
Az aluljárós kép valóban gyenge lett, csak az a színvilága miatt az egyik kedvencem, de lehet, hogy nem kellett volna ide raknom.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Creepy
tag
válasz Dr. 444Hertz #51423 üzenetére
Köszi
-
ToniSoprano
addikt
válasz Dr. 444Hertz #51424 üzenetére
Optikai képstabbal szerelt és F1,7-1,8-as mobilok ennél sokkal jobbat tudnak már mint az aluljárós kép élességben színben is.
A többi viszont meglepően jól sikerült nem is hiszem el hogy Xperia X10 minivel készültek. Egyébként a téma is nagyon ötletes és nagyon jó. Ügyes vagy nagyon.
-
Arcképgyáros
válasz ToniSoprano #51426 üzenetére
Pedig azzal készültek.
Egyébként szerettem a kicsikével fotózni, mert a beállítás fix volt, így a környezethez voltam kénytelen alkalmazkodni, nem pedig én szabtam meg előre, hogy kb. mit akarok látni a kész képen.Viszont egy ideje nem volt időm fényképezgetni, és időközben Z3C tulaj lettem.
Mostanában újra elkezdtem fotózgatni, de valahogy többet akarok minőségben(maradnék azonban a telefonos megoldásnál).
Memnyire lehet többet kihozni a Z3C kamerájából, mint amit pl. a 3db naplementés képem alapján produkált?
(itt gondolok a kevesebb zajra, több színre stb.)
Vagy ez az elvárás már a mai csúcstelefonok szintje?[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Ismét hoztam pár képet.
Remélem tetszik.Ha nem azt is mondjátok meg.Megijedt a pók
Elbujt a nap
Kezd kibujni a nap
Kibujt a nap
Légy az asztalonLG G4
-
Arcképgyáros
válasz nünüke1975 #51428 üzenetére
Kár, hogy a napos képeken belelógott az ablak vagy micsoda, de szépek
(szegény pók... )[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Szerintem jól sikerült képek lettek, különösen az utolsó legyes.
kengyel
-
félisten
Pók sajnos homályos lett, de amúgy jók. Azt talán nehéz lett volna kézből lefotózni. Tényleg hétvégén én is állatokat fotóztam:
Lusta cica - Direkt
Lassú csiga - Direkt
Undok poloska - DirektMezítelen csiga, még koszos lencsével - Direkt
+
Pocsolya - Direkt
Dudva - Direkt
Madáretető - DirektLG G4
Legközelebb majd ne felejtsd kérlek a direkt linkeket!
[ Módosította: BigBlackDog ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz Plazmacucci #51431 üzenetére
Köszönöm, nem felejtettem el, csupán azt hittem, ha gépen a jobb klikk share dropbox link azt csinálja
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tirszin
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #51427 üzenetére
Szép képeket tettél fel! Ügyesen fotózol.
A három naplementés is jó, nem nagyon tudnak többet a jelenlegi csúcsmobilok. Zaj szempontból a G4 kb. dettó, az S7 talán jobb lesz.
20.7 Mpx elég nagy, nem kell 100%-on nézegetni, akkor még a zaj sem vészes.Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Arcképgyáros
válasz tirszin #51433 üzenetére
Köszönöm!
Értem. És mire lehet számítani az Xperia XZ esetén?
Vagy várjam meg a teszteket, tapasztalatokat?
(Éppen azzal a telóval szemezgetek a Sony-féle audiós képességek miatt, ugyanakkor arra is kíváncsi vagyok, hogy miben jobb/nem jobb kamera szempontjából a Z3C-mnél.)[ Szerkesztve ]
-
nünüke1975
aktív tag
Pedig a pókra fokuszáltam.
-
nünüke1975
aktív tag
Köszönöm ez ilyen telefon előkap aztán lő mutatvány volt csak a témával foglalkoztam.A nap elég gyorsan előbújt.
-
nünüke1975
aktív tag
A pókos kézből este vakuval készült. Ahhoz képest nem rossz.
-
tirszin
senior tag
Szerintem ez mind a három eléggé rendben van, technikailag, kompozícióilag is.
Egyedül, a G4-re jellemző kissé szürke, fakó, színtelen jpg világ a zavaró benne, de tényleg csak minimálisan. Az első kettő picit alexpós, emiatt is komorabb a hangulata.
Egy mobiltól remek képek egyébként!
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
outdoor
aktív tag
Van egy jó cikk a FOTÓ Magazinban a mobilos és kompakt gépek használhatóságáról. A csúcsmodellek esetében a mobilokat ajánlja! Később összehasonlítást is közöl. Fókusz gyorsasága, és egyéb profi szempontok alapján. Élvezetes cikk.
A proper digital assistant could be my best friend
-
ToniSoprano
addikt
válasz BigBlackDog #51439 üzenetére
Szerintem jó képek lettek, nekem pont az tetszik a G4-ben és ezért is választottam, mert a legtermésztesebb színekkel adja át a tájat, nem kékesít be mint sok mobil ahol sötét kék az égbolt HDR esetén ami tényleg élénkké színessé teszi a képet, és nem is rossz de nem természetes. Az alap HDR nélküli dinamika tartomány nekem kicsit csalódás G4-en. A HDR-ben általában kicsit alul lövi a fényerőt, ilyenkor a képernyőn sötétebb részre kattintok (érdekes hogy sokszor elég középre kattintani érdekes módon) és akkor világosabb lesz a kép, de biztos, ezt tudod (bár így ki is lehet égetni az eget). Ahogy néztem reggek 9 körül készült a kép, l minimálisan világosabb világosabb szokott ilyenkor lenni.
Dr. 444Hertz: valahogy nem annyira jók a képek, kicsit furák, van mosás zaj is rajta, inkább átlagos, a gellétrhegy már nagyon mosott a színek a dinamikatartomány sem az igazi. Esetleg próbálj meg HDR-ben fotózni G4-en javít az élességen és a dinamikatartományon.
-
kengyel
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #51441 üzenetére
Kicsit mosott a kép. Hihetetlen hogy a Sony, a saját telefonjaiba nem akar jó kamerát tenni.
kengyel
-
Just_Reboot
addikt
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
kengyel
nagyúr
-
Just_Reboot
addikt
-
ToniSoprano
addikt
válasz Just_Reboot #51449 üzenetére
Jó képek amit feltettél, a Nexusok nagyon jók, azért odaírhatnád pontosan milyen típus az aljára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest