Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
válasz BigBlackDog #48948 üzenetére
Tényleg portolható és működik?
Nekem a 1080P bőven elég ha rendesen müködikSamsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
irgum
addikt
iPhone 6s Plus
-
pikszel
addikt
válasz BigBlackDog #48942 üzenetére
Az alatt a ~ 8 év alatt, mióta itt vagyok te tőlem ilyet nem kértél
Lumia 950
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok használ valaki ilyet vagy hasonlót?Milyet érdemes venni?[link]
-
BigBlackDog
veterán
válasz nünüke1975 #48957 üzenetére
Jobb oldal, Témához kapcsolódó anyagok > Ötletes telefotózás okostelefonnal
-
kmóricka
aktív tag
válasz ForRedGlory #48959 üzenetére
teraszunkról? Ez nem vmi wellnes hotel?
Engem nem győzött meg egyik sem.... de biztos velem van a baj..
-
BalanceR
addikt
-
Quqesz
nagyúr
válasz ForRedGlory #48959 üzenetére
Fura a kép közepén az fém kapualak mellett van egy világisabb zöld bokor. A G5 esetében ez részletesebb, mint az S7-nél, de fölötte az erkélyek+srác ülve jobb az S7 esetében. Amúgy kb ega.
kmóriczka
Hát ha az egyik sem, akkor maradj a filmes verziónál, mert ezek a legjobb kamerás mobilok és ha egyik sem tetszik, akkor nem fogsz megfelelőt találni magadnak.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ForRedGlory
félisten
válasz kmóricka #48964 üzenetére
Mi értelme 100%-nál jobban ránagyítani?
Egyébként meg csak 12 Mpixel, ez nem a kamera hibája elsősorban. Látszik, hogy a G5 maximum annyiban jobb, hogy részletgazdagabb a több pixel miatt. Persze én is amatőr módon állok hozzá.
A kép jobb oldala pedig utcahosszal jobb az S7E-nek. S7E szereti fölé lőni a fehéregyensúlyt. Amennyiben csak egy minimálisan lentebb veszi az ember, már jobb képeket lehet csinálni.
Ez van. Másban jó az egyik, másban meg a másik. Este hozok sötét képeket
Mindkettő azért bőven jó képeket lő. Ezt bátran lehet mutogatni annak, akit az összkép érdekel és nem keresi a hibákat.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
G4 en valamiert fagyogat az AZCamera, nem ad kamerakepet a Camera FX5 es a Manual Camera egy pillanatra belep, majdhibauzenet nelkul kilep. Gyari kamera hibatlan, whatsapp kamera is megy stb. mintha a Camera2.api -t hasznalo 3rd party appokkal lenne csak a baj. Tapasztalt valaki hasonlot?
-
ForRedGlory
félisten
-
Quqesz
nagyúr
válasz kmóricka #48964 üzenetére
Én nagyítgattam. Bizony egy dslr-hez képest rosszabb, de ez csak egy telefon. Viszont pont ezt írtam neked, hogy jelenleg nem fogsz jobbat találni mobil fronton ezeknél. Ez van, itt a határ ,ezt el kell fogadni. Vannak hiányosságok.....jelenleg. Se a P9, se más telefon nem tud többet.
ForRedGlory
Pont annyi a különbség, mint G5 vs S6(1,8 vs,1,9). Az lenne a baj, ha ez nem így lenne. De ugye manuál módban lehet ezen javítani.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem pont ez tetszik, hogy nagyon látványosak a fotóid ezekkel a telitett szinekkel. Remek képek
(#48968) ForRedGlory
Szoros mecss, az biztos. Nekem egy kicsit ennek ellenére a G5 képei tetszenek, mivel jobban bele lehet nagyítani és 16 Mp-en 16:9-es az alapméretezett képarány. Plusz a Samsung hajlamos melegebb szinekkel dolgozni, ami nekem személy szerint annyira nem jön be.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
ForRedGlory
félisten
válasz Quqesz #48969 üzenetére
"Se a P9, se más telefon nem tud többet."
Dehogynem, főleg ha egy 4500 dolláros Canonnal csinálják a képet helyette.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz ForRedGlory #48971 üzenetére
Ez a ciki, nem a faláb....
-
BigBlackDog
veterán
válasz ForRedGlory #48968 üzenetére
Ugye az ISO mellett a záridőt is ugyanarra az értékre lőtted be?
-
TomiJordi
tag
válasz ForRedGlory #48968 üzenetére
Szia nekem a samsungé jobban bejön az elsö képnél látszik az ég,g5 nél be éget igaz éleseb a g5 de minek 100% kinagyítani a képeket☺az utolsó kép meg szintén világosab (samsungé) ugyanazokal az értékekel
BigBlackDog:mind a kettő 1/10 a záridő☺
w333:nem semi ez a xiaomi👌👍meg főleg enyi pénzért ilyet tud és sok manual beálítasal👍
[ Szerkesztve ]
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
w333
félisten
(#48970) Hopkins95 / (#48974) TomiJordi / (#48975) HardRic
Köszi mindenkinek !
Biztos ami biztos alapon vettem egy Nexus 6 -t, majd jönnek képek
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
addikt
Nexus 6? Nem lesz túl nagy a szifon meg a Mi4 után?
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Tybike81
őstag
Na eldőlt, G4 lett a következő végül ami zsír új, a Note 4 meg ment nyugdíjba
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
-
Lacy6
senior tag
-
helixP
nagyúr
válasz kmóricka #48960 üzenetére
Tudjuk, Téged semmi nem győz meg a saját képeiden kívül Csak azt kell belátni, hogy jelenleg ezek a legjobb kamerás telefonok + még 1-2.
ForRedGlory: S7 most jobban teljesített ezen körülmények között, de nagyon várom a többi képedet is, előre is köszi érte
Secret Squirrel: Én már nem tudom követni, épp milyen teló van nálad
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz stewe780 #48981 üzenetére
Köszi (és igen pontosan így van)
(#48982) akooos
Használtan vettem pofátlanul olcsón ... de olyan mint az új !
Sokkal nagyobbra számítottam, itt a különbség élőben ... N6 vs Mi4 méret
Méretben pl. kisebb az LG V10 és a Nexus 6P -től is !
(#48984) helixP
Valami mindig van
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
ToniSoprano
addikt
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz ForRedGlory #48988 üzenetére
LG G5 kamerája nekem természetesebb, kellemesebb. Mondjuk nehéz jól összehasonlítani, hogy az 4:3-ban a másik 16:9-ben van fotózva.
-
senior tag
válasz ForRedGlory #48988 üzenetére
szerintem jobb a G5 !
Marina Part - örömlányok és újgazdag feltörekvő strigók ( adócsalók ) kedvelt lakhelye ( nem 1x voltam ott - volt találkozóm ,és párszor hallottam a lányokat mikor igen megfeledkeztek magukról nyitott ablaknál...röhögtem is )
Jó persze van pár fogorvos - ügyvéd is akik normális / sikeres emberek de a legtöbb az mindig a tetovált, szét szteroidozott fazon volt , és nyilván a legújabb 20-30 milliós autókkal... Walt Disney az egész környék szép lányok , sok pénz , luxusautók.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ToniSoprano #48989 üzenetére
+1, nekem is ezért a G5 jobban tetszik kicsit.
(#48990) Mozzarella Szép képek! Unokatesómék voltak itt pár éve, mondták hogy állítólag itt nincs tengeri sün a folyó miatt.
-
w333
félisten
válasz Jack Oneill #48998 üzenetére
Köszi ...
Összehasonlítottam az i6 képeimmel de a Nexus sokkal részletgazdagabb !
(#48997) Original01
Próbáld alacsony iSO -n tartani és mondjuk 8s záridővel (ha lehetséges)
Szerk.
3. sorozat ... Nexus 6
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest