Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz TomiJordi #45150 üzenetére
Semmi gond, a telefonnal készült képek jöhetnek ide is természetesen (főleg, hogy s4 active-val nincs túl sok ember errfelé ). A többi képet is -legalábbis én- szívesen nézegetem, csak a topik témájába nem illik bele. Viszont lehetséges, hogy lenne haszna egy offtopiknak is, ha többen is rábólintanak.
-
csaszi72
senior tag
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
válasz BigBlackDog #45151 üzenetére
Mi lenne az offtopic? Pl. az én kérdésem, hogy a 640 vagy P8 lite csinál szebb/jobb képeket?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
bozont
veterán
Uh, tényleg, így tiszta fejjel már látom a pirosan kiemelt részt ott az összefoglaló alján.
Nem teljesen köd, csak a leheletem. Egy nagyobb kifújás alkalmával ködbe borult a kijelző, így egyből jött is az ötlet erre a borzongató ködbe borult fás képre. A hangulathoz még illik is ez a gyenge minőségű zajos kép, amin azért remélem javítanak még. A kettő fás kép néhány másodperc eltéréssel készült.
[ Szerkesztve ]
-
zsnorbi21
tag
válasz Quasi_modo #45157 üzenetére
Igen.
-
Attiba
tag
válasz BigBlackDog #45141 üzenetére
THx
Nem akartam most a kephost.com-al bíbelődni, így maradtam az egyszerűbb megoldásnál. Ha már a "nagyok" is így használják...Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
L_ajos
őstag
válasz csaszi72 #45153 üzenetére
Eszembe jutott hogy én is tesztelgettem a telót makrószerűséggel
Note4
Tegnap már írtam, legközelebb kérlek tegyél direkt linket (is) a képhez!
[ Módosította: BigBlackDog ]
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
válasz Tibee86 #45135 üzenetére
Nem próbáltam még, sötétben nem sokat szoktam fényképezni, a Cortex eddig meggyőzőnek tűnik.
Tegnap este nem volt sok időm ( meg hideg is volt ), csak kattintottam párat:
Bazilika, gyári kamera
Cortex Cam
ManualShot!Csarli85: azt a piros dolgot hol lehet megnézni?
-
legiaap
félisten
válasz T0rnad0 #45174 üzenetére
Ez a ManualShot egy vicc. Rosszabb képet eredményezett, mint a gyári. Amúgy nem egy kamera appot próbáltam már anno 5S-el most meg 6S plusszal de szinte az összes csak humbuk. Komolyan mondom a gyári kamera igen jól teszi a dolgát az esetek többségében. Meg merem kockáztatni, hogy a cortex szintjét is hozná ha állványról lőnéd. Ide a bökőt!
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #45172 üzenetére
Mivel másik készülékkel készültek még ősszel
(#45176) Viper26: Még mindig X3 van nálam, Vibe Shot-ot ősz elején használtam. Aláírásomból kiderül
-
legiaap
félisten
-
Ricardo
titán
válasz Quasi_modo #45181 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy az arany középút a megfelelő. ha túl sok a zaj az sem jó, és ha agyon van mosva az sem.
Ennél a képnél nekem a gyári már túl zajos. Ha ráközelítek a feliratra akkor a "mosott" képen jobban olvasható. -
sniperboy78
csendes tag
Sziasztok tegnap löttem Lumia 925-el
https://onedrive.live.com/?cid=F71A6E20C6190832&id=F71A6E20C6190832%2112649&parId=root&o=OneUp
-
BigBlackDog
veterán
válasz sniperboy78 #45185 üzenetére
Nem látjuk.
-
sniperboy78
csendes tag
válasz BigBlackDog #45187 üzenetére
sorry feltöltöm kephost-ra bocsi
-
sniperboy78
csendes tag
válasz sniperboy78 #45188 üzenetére
http://www.kephost.com/image/Sda4
DirektTessék a link
Lumia 925
Legközelebb majd linkeld is az összefoglalóban leírtaknak megfelelően!
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
sniperboy78
csendes tag
válasz BigBlackDog #45187 üzenetére
oké bocsi megpróbálom
-
RaiDani
tag
Sziasztok, BÚÉK mindenkinek!
Néhány kép tőlem, amerre jártam:Tatabánya, Fő tér
Tatabánya, Árpád szobor
Tatabánya, Ranzinger Vince kilátóból
Mohás fa
Mohás fa 2
Pál-völgyi-barlang, cseppkövek
Pál-völgyi-barlang, cseppkövek 2
Pál-völgyi-barlang, rozsdás, hatlapfejű csavar
Pál-völgyi-barlang felszíneNokia 808
A típus lemaradt![ Módosította: BigBlackDog ]
-
-
RaiDani
tag
válasz BigBlackDog #45192 üzenetére
Bocs a típus miatt és köszi, hogy pótoltad. Igyekeztem odafigyelni, még szerkesztettem is és mégis lemaradt...
Vezetőnk mondta is, hogy nyugodtan fotózzunk. Vakuval kapcsolatban csak annyi megkötése volt, hogy a téli álmát alvó denevérre ne villantsunk.
-
BigBlackDog
veterán
válasz RaiDani #45195 üzenetére
Semmi gond, néha megesik mindenkivel. Nem kötekedésképpen írtam, csak ahol én eddig jártam cseppkőbarlangban, mindenhol tilos volt vakuzni (Ha jól emlékszem az indok az volt, hogy a nagy mennyiségű fény hatására megjelenhetnek az algák és mohák, amik miatt aztán nem tudnak már növekedni a cseppkövek). Mondjuk Pál-völgyi-barlangban még pont nem jártam, így nem is okoskodok inkább. De legalább így kijött az egyik erőssége a 808-nak, a Xenon vaku.
(#45193) akooos: A képeken nagyon sokat dob a helyszín, szívesen járnék arrafelé! Viszont minőség terén már rosszabb a helyzet, eléggé mosottasak a részletek.
-
akooos
veterán
válasz BigBlackDog #45196 üzenetére
Igen, sajnos a minőség sok kivetnivalót hagy maga után, de ezt betudom annak, hogy a képeket nem én csináltam, hanem így kaptam Tudniillik a párom tartózkodik itt jelenleg és az ő telefonja a Mate 7. A képek minőségére pedig kevésbé figyel, mint a kilátásra, ami azért érthető, azt hiszem
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Hasznal/t kozuletek vki bohockodni ilyesmi lencseket mobilra? -> [link]
Esetleg van valami ajanlott szett, ami nem annyira gagyi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest