Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
S23 kamera egy középxar szóval jó volna ha foglalkoznának vele, mért évek ugyanaz a hibája..
-
natë
nagyúr
Vivo X90 Pro +
-
soko70
aktív tag
Sziasztok,
Mai séta alatt S23 Ultra vs. Mate 50 Pro (minden automatán) Hát...
Képek -
tomboy0013
veterán
-
Doki42
őstag
Helló!
Veszteség mentesen hova érdemes képeket fellőni?
Ti mit használtok?
KösziIphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
ShadowLac
addikt
válasz Elit3Zotya #112660 üzenetére
Pedig lehet jobb is az exi. Talán nem elesit ennyire. Én már a 22 unal is digitalisabbnak láttam a snapit. ( mondjuk lehet ezzel egyedül vagyok)
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
addikt
válasz ShadowLac #112664 üzenetére
Mikor egyszerre megjelent, nekem is volt olyan kép, amikor az exynos jobban tetszett, de később ez változott a frissítésekkel. Jobb lett nekem a snapdragon, videóban meg sokkal..
S21 ultra snapis verzióm is jobb volt szvsz, mint az exynos verzió, bár ott kisebb volt a különbség. A snapis note 20 ultrámról nem is beszélve.
De másnak meg az a fajta kép alkotás jön be, amit az exynos csinál.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Kincsesss
tag
Samsung S23 Ultra Asus Zenfone 7 Pro Samsung Tab S9 5G
-
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #112675 üzenetére
Csak az a baj hogy a kamerára tették fel a marketinget. És pont abban a legszarabb. És akkor az őskori zoomkamerákról még nem is beszélve...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
fuzaco
csendes tag
Téves topic.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
S23 Ultra... frissítés után...
[link]Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
natë
nagyúr
Új BSG-ben van 1-2 plusz kapcsoló, talán a részletességen még tudtam javítani.
[link]Pixel 7 Pro Gcam
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
😁
frankon jobb..jó most már látom a Pixel mellett,de azt se felejtsük el sokaig Oppo Find X3 pro volt nálam és az ugyanígy élesített... még mindig azt mondom lesz ez sokkal jobb..
én várok mindenképp..tessék itt van pár kép a Pixel 4a vs S23 Ultra hdr on vs off [link]
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
félisten
-
addikt
-
xhege
veterán
válasz Plazmacucci #112694 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok nem is lepett meg, csak azért na. Mondom ezt S23 Ultra használóként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs