Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz xhege #112700 üzenetére
Hát ez ilyen, Samsungnak ez a stílus jött be.
Ha jobb fénykép kell, akkor Xiaomi pár modell ( 11/12s ultra/mix fold 2.stb), Huaweit (mate 40 pro, mate 30 pro.stb...) vagy pixel 7 pro. De azok meg másban sokkal kulábbak.
Ha mindenben a legjobb lenne, akkor gatya lenne..Realme GT 6T Eladó..!!!
-
xhege
veterán
válasz Elit3Zotya #112705 üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok.
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #112705 üzenetére
Miben sokkal kulábbak? Pl. A Pixel?
-
félisten
-
addikt
Garanciáztatás, kijelző, hardveresen sokkal, videó minősége, újlenyomat olvasó jobb, zoom főleg videó alatt, több kamerás funkció, spen, aksi jobban bírja, töltés gyorsabb, one ui szerintem már lelépte a pixel félét, pedig az egyik kedvencem az.
Ha ezt mind egybe veszem, akkor az jön ki nekem, hogy van különbség bőven.
Tudom neked nem számítanak ezek a dolgok, de attól még léteznek és nekem pl számítanak is.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
*RLaci*
addikt
válasz Plazmacucci #112710 üzenetére
Én monitoron nézem, nem látom recésnek. Amit látok az az, hogy jobb a pro mód. Nem állítottam semmit rajta.
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #112711 üzenetére
Mivel ezek közül egyikkel sincs problémám, valóban nem.
-
leslien
nagyúr
gyári vs pro .. proban semmit nem állítottam ...
S23 U. [link]
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
törölt tag
válasz leslien #112690 üzenetére
"még mindig azt mondom lesz ez sokkal jobb"
De mitől lenne? Marginálisan esetleg, de nem láttam még olyan Samsung jpg-t, ami nem műanyag.
A túlzott élesítés és zajszűrés csak a fő baja ennek is. Ezek nem hibák, amik eleve rajta vannak a képen és idő kell a fejlesztőknek míg kitapasztalják, hogyan lehet eltüntetni... Szándékosan csinálják ilyenre, mert kicsiben az átlagfelhasználó ezt látja tisztának és élesnek.Lehet várni mindig a csodát az új hardverektől meg a frissítésektől, de az alapvető "baj" mindig is az fog maradni, hogy a gyári auto jpg-knek nem mi vagyunk a célközönsége.
Furcsa sajátossága a topiknak, hogy ennek ellenére még mindig ezekkel foglalkozunk a legnagyobb mértékben, pedig vannak alternatívák, amik kiszolgálnák a magasabb igényszintet.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Drakmusz #112620 üzenetére
#112619 Félre értettetek.
A kolléga úgy mondta, hogy aki mobillal fotóz és nem buherálja agyon konfiggal az mind mezei fúrista fotós.
Szerinten nem, de ha valaki tényleg "profi és igényes" fotót akar, az már kézhez vesz egy fényképezőt!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
*RLaci*
addikt
"Pixel automata sem tetszik" Nem is olyan jó mint régen volt.
hint "Szándékosan csinálják ilyenre, mert kicsiben az átlagfelhasználó ezt látja tisztának és élesnek." Ennyi. Elég csak ránézni a két miniatűrre amit az előbb linkeltem. Kicsiben nem meg nyitva, a nem pixelkukkoló laikus egyből rávágja, hogy sokkal jobb a bal oldali. Holott a jobb oldali a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
natë
nagyúr
Vivo X90 Pro Plus Zoom
-
addikt
-
félisten
Lensdump megint beszart?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
siskad
őstag
válasz Plazmacucci #112749 üzenetére
Úgy néz ki, nálam se megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest