Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz [CS]Blade2 #9318 üzenetére

Azt tudtuk előre, hogy nem lesz biztonságos. Nem tudom mi lesz ebből, de félek, hogy nagy geb@sz. De hétvégén úgyis minden kiderül.
    Na igen. "Problémák..." Nem versenyen kéne kezdeni a tesztelést. De ezt is tudtuk. Egyelőre -én- nem tudom hova rakni az 1:55-ös időket. Nem vagyok benne biztos, hogy ennyi van a gépekben, de -mint már sokszor le lett írva- ez majd csak élesben derül ki. A pályaváltozás és a nagyobb autók miatt nem lehet viszonyítani. Hiába néztük a szabadedzést, csak az derült ki, amit eddig is tudtunk... Szoros lesz az eleje, az biztos. Jó pilóták, jó autók.

Egyelőre úgy néz ki, beigazolódik a kijelentésem. Rosberg "megcsinálta a szerencséjét" azzal az átigazolással. Jó háttér, tapasztalt csapattárs. A Ferrari is jó vásárt csinált Alonso-val. Temperamentuma bizonyára jobb hatással lesz Massa-ra meg a csapatra, mint anno Kimi-é...

A "kezdő" csapatok meg ellátogathatnának a RedBull-hoz egy kis képzésre. Az elmúlt 10-15 évben ők fejlődtek a legjobb hatásfokkal. Átlagos (vagy az alatti?!?) költségvetéssel, okos gazdálkodással néhány év alatt hova jutottak...

Aktív témák