Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz Sundesz #49459 üzenetére

2010 -ben csinált hülye hibákat? :Y Ezt szerintem gondold át újra, vagy ha továbbra is így gondolod, akkor nézd újra a szezont.

Abban az évben egy valaki volt összeszedetlen... Az Vettel. Mert egy olyan autóval, amivel lazán begyalázza akármelyik pilóta a mezőnyt, majdnem elvesztette a VB-t egy olyan autóban ülő versenyző ellen, amivel reálisan nézve a dolgokat maximum az összetett 5. helyre lett volna esélye.

A 2007-es év más volt... Szvsz, Alonso hozta a tapasztalatokat a Renault-tól, amit felhasználtak az autó fejlesztésekor. Míg Hamilton csak szimplán beleült, és egy olyan támogatást kapott Dennis-től, ami Alonso -nak betett. Úgy nem lehet sikerrel versenyezni, hogy az év második felétől az egész csapatvezetéssel rossz a viszonyod. Brazíliában látszott is rajta, hogy nem érdekli az egész, és valszeg örült neki, hogy Kimi lett a VB. Akkor összetettben is úgy lett 3., hogy kevesebb 2. helye volt, mint Hamiltonnak.

• prmcsk

addikt

válasz Sundesz #49459 üzenetére

2007-ben meg egyértelműen az erős csapattárs tette be a kaput, az az év fejben úszott el, nem a vezetői képességen.

Erre utaltam, mikor ezt írtam másnak:

"Nézz magadba. Ha kétszeres VB. vagy és egy VB.esélyes csapatba kerülsz, ahova becserkésznek egy F1 újoncot, talán nem vagy gyarló, ha "elvárod", hogy először talán téged preferáljanak".

Aktív témák