Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Robi BALBOA #38088 üzenetére
A dolog ott kezdődik, hogy "normális" sportban a motort, felfüggesztést, elektronikát fejlesztik, amikből az utcai autók kamatoznak. Lásd pl LeMans. Folytatásnak ott van a tény, amit Male is írt, hogy a befújt diffúzor többletfogyasztással jár, mert üresjáratban is kell a forró levegő...
Harmadrészt az utcai autók zömének bőven elég a tömegből adódó leszorítóerő.Nem mondtam, hogy nem jó alkalmazni, de miért olyan jó, hogy alapjáraton is locsolod a kipufogóba a benzint? A kipufogógáz hasznosítására ott a turbó, vagy lehet tenni generátort is a turbina tengelyére. A hőt nincs értelme kinyerni, mert abból eleve túl sok van ugye a motor miatt...
-
Male
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #38088 üzenetére
Korábban én is írtam ilyet, merthogy egyébként kárba vesző energiát hasznosítanak, így zöldség ez is... csakhogy itt nem egészen ez ment, egyáltalán nem kárba vesző energia hasznosításáról van szó, hanem pluszban üzemanyagot égetnek csak azért, hogy leszorító erőt generáljanak, és hát ez aztán tényleg nem fog megjelenni egy utcai autóban.... a környezetvédelemtől meg igencsak messze áll.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest