- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
JJános #37754 üzenetére
Persze, hogy értem a mondandódat. Szerintem túlságosan magadra veszed a dolgot.
Nem várhatod el, hogy ne legyenek ellendrukkerek. Mindig lesznek. Az éremnek két oldala van, Te a fejet szereted, mások az írást. Ez így normális és sosem lesz másképp. Aki mást szeret, sokszor persze túlmegy az értelmes határokon és pl "senkinek" nevezi Vettelt, aki a Ferrarinál Massától is kikapna. Az ilyenekkel nem kell és nem is éri meg foglalkozni.
Btw egyetértek azzal, hogy Vettel a legtöbb pilótánál precízebb és lelkiismeretesebb, a részletekre jobban odafigyel és bizony ez tizedekben mérhető előnyt adhat neki körönként. Ezek nagyon is fontos dolgok. Ugyanakkor ne gondoljuk, hogy egy Alonso, vagy akár egy Maldonado vagy D'Ambrosio úgy érkezik egy hétvégére, hogy na csak beugrom a kocsiba pár órára és aztán megyek vissza csajozni/cimbizni. Mindenki nagyon komolyan készül, ezt butaság vitatni... (Tudom, hogy nem Te tetted.)Motion_Blur: Köszönöm!
vikvuk: Sorry, ha élvezted a trollkodást ill. parttalan vitát, ami itt ment, de szerintem érdemesebb volt "lezárni"... Persze aki szeretné, nyugodtan folytathatja, elvégre ez egy fórum, az pedig, amit írtam, csak egy vélemény, bár a lehetőségekhez mérten talán egész tényszerű és objektív
Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V1 - i3-12100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest