Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz Oliverda #31385 üzenetére

Tavaj voltam kint utoljara. A celegyenes felett van egy feluljaro. A celegyenes lelatorol vezet oda egy beton lepcso sor. Vegig le van torve a betonlepcso éle a elejetol a vegeig, latszik mijen minosegi munka volt, mert a kavicsok is allnak ki belole. Kb minden egyes alkalommal volt par vki aki seggretanyazott rajta, es nem azert mert mattreszeg volt, hanem mert olyan allapotu volt a lepcso. A palya sajat bizt szolgalata adta mindig a felugyletet, de le se szartak, pedig tobben is szoltak miatta (mi is), hogy ez mikor lesz mar megcsinalva? Kerdeztek ezt azert, mert akkor mar nem egy es nem ketto eve volt ugyanolyan. Kiba' balesetveszelyes. A feluljaron evekig nem volt egy qrva armatura sem vilagitani, gyakorlatilag este -amikor drag volt- a vaksotetben botorkaltal at rajta, mert oldalt es felul fedett, fem lemezzel. Volt rajta szep gyalogos forgalom, parszor egymasra is estek ez emberek a sotetben, mert szo szerint semmit nem lehetett latni.
    A box-kban itt-ott a felazott vakolat hullott le vagy mar pokhaloszeruen vegig volt repedezve, 1-2 konnektor kijart a falbol, ahol a kamionok allnak F1-nel, 2 evig ott volt egy repedt fektarcsa a falnak tamasztva halal rozsdasan. Senkit nem zavart. Jóazott, elfér. A box mogotti WC-ben olyan hugyszag volt, hogy majdnem beokadtam, amikor 1x bementem oda. Es nem azert, mert 10-20 emberke mellehugyozott, mivel kapunyitas utan ahogy fel lehetett menni a box moge, letettem ott a kocsit a sorba es egybol nyomas egy brunyara, szoval 1 max 2 emberke mehett be addig elottem. MÁV palyaudvari klozetek kb viragillat.
    Aztan ezert kertek akkor egy estére netto 2M-t. Rohej. Nem mehettel korbe a palyan, csak celegyenesben forditott iranyban, meg a box kijaro volt a visszateresre, aztan hello, minden mas lezarva.

Aktív témák

Hirdetés