Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
válasz
Viktor77 #17583 üzenetére
Oké, akkor vegyük a többi helyzetet, ahol Alo Massa mögött volt beragadva, és a fenti hsz-ek egy része szerint ott is el kellett volna engedni.. szerinted? Legyen jó pilóta, legyen Ő elöl, és akkor nincs ilyen gond.
Mondom mégegszer és utoljára, ha szerintetek Massa köteles minden helyzetben maga elé engedni Alonsot, mert gyorsabb nála(előzni meg nem tud), és ő a "ki ha én nem", akkor nincs több kérdésem(ahogy rinyál néha a csapatnak, mint az ovodások de komolyan.. a mostani kijelentése a rádióban "ez nevetséges", meg csak engem igazol, hogy szerinte neki alanyi jogon jár, hogy elengedjékMásra ugy látszik nem képes). Az utolsó 3 versenyen, kiélezett helyzetben engedje el, ha ő az esélyes, de ha most senki nem mondja neki(az meg abszurd, hogy mert nincs annyi esze magától.. basszus, versenyezni van itt), sőt az ellenkezőjét kapja tanácsnak, és van hátra még egy rakat futam, nekem egyáltalán nem természetes, hogy csak úgy jófejségből el kéne engednie. Ha nektek az, akkor tudom sajnálni, nézzétek így a forma 1-et, de szerintem az nem sport.
Vettel Webber esetről sincs más véleményem, de most semmi köze ehhez..
-
válasz
Viktor77 #17583 üzenetére
Coulthard, Jordan mind vettek már részt csapatutasításban.
Egyöntetűen mondták, hogy egy csapatutasítást nem így kell kivitelezni, és a Ferrari csapat amatőr módon oldotta meg a helyzetet. Maradjunk annyiban, hogy én inkább nekik hiszek, talán több tapasztalatuk van a témában.
1. Csapatutasítást nem a versenymérnöknek kell közölnie.
2. Ennél jóval diplomatikusabban kellett volna fogalmazni. Rob Smedley nem volt erre felkészülve.
3. Minden esetre fel kell készülni, amit itt a topicban leírtunk a verseny előtt, hogy simán elképzelhető előzés Alonsoval és Vettellel szemben, mert nem igazán jól rajtolnak mostanában azt a Ferrarinak is tudnia kellett.
4. Ha Alonsot akarták favorizálni, akkor előre meg kellett volna beszélni a pilótával és a versenymérnökkel, nyilvánvalóan ez nem történt meg hiszen Rob Smedley még győzelemre bíztatta a versenyzőjét kb. 10 körrel a csapatutasítás kiadása előtt. (valaki ezért is a versenyzőt butázza, akkor a Ferrari csapat mi volt? barom vagy valami durvább? a pilóta mit gondoljon? 10 körrel előtte nyerni fogsz, utánna meg mégis inkább engedd el Alonsot)
5. Az elengedés nem így nézett volna ki, ha a helyzet tisztázva lett volna előre.
6. Nem szivárogtatunk ellenünk felhasználható bizonyítékokat a csapatrádión. (Alonso team)
Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest