- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Steve1979 #39791 üzenetére
Igen, az nagyon zavaró volt...pedig rögtön nem ilyesmire gondol az ember, hanem arra hogy miért várnak ennyit? Amikor meg kijött akkor azon voltam bepöccenve hogy elmegy egy csomó kör mire felsorakoznak a nagy semmiért.
-De az első futamon az SC,
-A másodikon a 33. körben pros zászló, versenyeredmény a 31. kör alapján, pont abban a körben amikor Button és Rubens (és Trulli) kijöttek azaz a pit-ben mentek át a célvonalon.
-A mostanin meg a számomra kicsit érthetetlen sok körös SC rajt amikor Alonso és Vettel könnyű autóval taktikázott..
-Ezek mellé még a diffúzor ügy, ahol én már láttam a 'szabályoknak ugyan megfelelő de a szabályok szellemének nem' alapon tíltást, de itt most végül is engedték...Szal nem beszélek bundáról, mert honnan tudnám....de már zavar egy kicsit a dolog.
-
JJános
addikt
válasz
Steve1979 #39723 üzenetére
Előre bocsátom, hogy én is csak találgatok, és a saját véleményem mondom.
A Ferrarinál elég szépen keresnek, és nemcsak a pilóták. Mélyrepülés, bakik sorozata. Kiminél elfogyott a győzni akarás, és csak az alibi, amit vezetés helyett csinál.
Massa talán motíváltabb, de ott sem látok egy mindent átütő menni akarást, amint azt Sutil, Vettel, Webber, Buemi.........esetében lehet látni, és sorolhatnám.Én jeleztem tavaly, hogy Vettelre le kéne csapni. Akar is, tud is, és tavaly még ment is volna ezerrel, de most már esze ágában sincs elmenni. Van egy autó az ülepe alatt, amivel ott van az elején.
A McLaren tegnap a harmadik csapat volt, ők elindultak felfelé.
Emlékszem anno a Ferrari mélyrepülésére, nagyon rosz volt megélni. Nem volt olyan szakember, és pilóta, aki ki tudta volna mozdítani a Ferrarit ebből a helyzetből. Pedig elég jó pilótákat szereztek, de nem a legjobbakat. Elég jó szakembereket, de nem a legjobbakat. Most ugyanez van. Szvsz. Elmentek a sikerkovácsok.Über diffuzor ide, Kersz oda, nincs koncepció, nincs következetesség.
Kiveszem a Kerszet, visszarakom? ?????Nem vagyok meggyőződve, hogy a diffuzor miatt estek vissza. RBR-nél nincs über diffuzor, nincs Kersz, és mennek mint a állat.
A fejétől büdös a hal. Bár a farkától pucolják, de valahol el kéne kezdeni. Szvsz.
PazsitZ: Szép trófeák!
Aktív témák
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest