Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• wildrain

addikt

válasz Peat;) #7444 üzenetére

Ez az egész topic meghalt. Mármint értelmileg.
    Nálam ott ment ki a biztosíték, amikor megláttam Motion hugygőzszagolós videóját. Kevés olyan értelmileg alja-dologgal találkoztam a neten, mint az. Az meg még egy lapáttal rátett, hogy büszke is rá... :U

• hunnylander

őstag

A fogalmazásra mondtam, arra az egy angol mondatra, hogy poénos, irónikus. Nevezhetjük tragikomikusnak is, nem változtat a tényen, hogy Ralf kiöregedett. A Meki fiatal és leginkább egy fiatal német tehetséget keres.

Ralf túl jó Hamilton mellé

Akkor Alonso mellé is túl jó lenne. ;)

Ne legyen már savanyú a szölő, csak mert a kedvenc elment a McLaren-től. Alonso véletlenül se tehet róla semmit, hogy nem jött ki jól velük? Véletlenül sincs a dologban az, hogy valószínűleg ő is menni akart, mert nem tudott beilleszkedni? Felesleges pikkelned a McLaren-re emiatt. Rám úgyszintén.

Ha Alonso maradt volna a Mekinél, jövőre Hami már keményebb dió lett volna az idei tanuló évéből kiindulva. Jövőre majd panaszkodhat, és ráfoghat mindent az autójára, ha kikap valakitől. Ennek is megvan a pozitív oldala, megmarad a fame.

Tőlem ez a topik csak feléledhet. A kultúrált és tiszteletteljes fórumozást szoktam előmozdítani a topikban. Nem szidom más kedvenceit, de egy kis csipkelődés kijár egyeseknek, ha kiprovokálják. És nem szeretem, ha valaki ok nélkül vagy lilliputi dolgok miatt belémköt vagy sérteget. (És ezt most általánosságban mondtam, nem rád.)

És még egy dolgot Alonso-ról. Sajnálom, hogy így alakult, kezdett szimpatikus lenni, meg a McLaren outfit is jól állt neki. De megint csak bebizonyosodott, hogy latin versenyző nem passzolhat egy angol csapatba, főleg nem a McLaren-be. (Ezt Briatore mondta Senna-ra és Montoya-ra is utalva.) De la Rosa az egyetlen kivétel, mert ő csak egy szerény munkásember, aki végzi a dolgát. Jól is érzi magát a Mekinél.

• lsc

nagyúr

Hali
    VB végeredmény: Ralf 5 pont; Trulli 8 pont. Az időmérőn nem ua. a kocsi, mint a versenyen?

Aktív témák