Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
Aktív témák
-
-
hunnylander
őstag
A fogalmazásra mondtam, arra az egy angol mondatra, hogy poénos, irónikus. Nevezhetjük tragikomikusnak is, nem változtat a tényen, hogy Ralf kiöregedett. A Meki fiatal és leginkább egy fiatal német tehetséget keres.
Ralf túl jó Hamilton mellé
Akkor Alonso mellé is túl jó lenne.
Ne legyen már savanyú a szölő, csak mert a kedvenc elment a McLaren-től. Alonso véletlenül se tehet róla semmit, hogy nem jött ki jól velük? Véletlenül sincs a dologban az, hogy valószínűleg ő is menni akart, mert nem tudott beilleszkedni? Felesleges pikkelned a McLaren-re emiatt. Rám úgyszintén.
Ha Alonso maradt volna a Mekinél, jövőre Hami már keményebb dió lett volna az idei tanuló évéből kiindulva. Jövőre majd panaszkodhat, és ráfoghat mindent az autójára, ha kikap valakitől. Ennek is megvan a pozitív oldala, megmarad a fame.
Tőlem ez a topik csak feléledhet. A kultúrált és tiszteletteljes fórumozást szoktam előmozdítani a topikban. Nem szidom más kedvenceit, de egy kis csipkelődés kijár egyeseknek, ha kiprovokálják. És nem szeretem, ha valaki ok nélkül vagy lilliputi dolgok miatt belémköt vagy sérteget. (És ezt most általánosságban mondtam, nem rád.)
És még egy dolgot Alonso-ról. Sajnálom, hogy így alakult, kezdett szimpatikus lenni, meg a McLaren outfit is jól állt neki. De megint csak bebizonyosodott, hogy latin versenyző nem passzolhat egy angol csapatba, főleg nem a McLaren-be. (Ezt Briatore mondta Senna-ra és Montoya-ra is utalva.) De la Rosa az egyetlen kivétel, mert ő csak egy szerény munkásember, aki végzi a dolgát. Jól is érzi magát a Mekinél.
Aktív témák
- Hama uRage Exodus 515 Illuminated billentyűzet
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Razer Naga Trinity - MOBA&MMO gaming vezetékes egér
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest