Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz #70869248 #49140 üzenetére

Értem a logikádat, csak ez a 100% gumi miatt nem tetszik egyrészt mint írtam, másrészt az nem, hogy ugyanilyen dolgokat le lehet írni szinte az összes élcsapatra, a te logikádat követve és linkelve a nyilatkozatokat. Lehet hogy nem életszerű hogy elcseszték az autót is akkoriban, de akkor miért nyilatkozták le. Mint ahogy a BMW idén miért a Force Indiákkal csatázik, az életszerű? Ők ezekre a szabályokra építettek elég régóta, mégis mivé lettek. Szóval a szemem által látottak és olvasottak alapján kicsit ki van színezve a történet, de egy szóval nem állítom hogy nincs benne igazság..
    Szerintem egyébként egyszerűbb a történet, egy 7vb embernek nincs olyan hogy á elveszik a kedvét, ő azt csinál ott és akkor amit akar, egy ilyen ember már életben nem inog meg lelkileg szerintem, az adott sportágban. Aztán az otthoni mosogatásnál lehet hogy úgy stresszel mint Piquet Brióstól, de az f1-ben nem hinném hogy magán kívül hallgatott volna bárki másra is, ahogy most sem. Én ilyennek látom, aztán valószínű hogy mindkettőnk téved. :)

• Nowhereman

őstag

A gumikkal már eleve ott a baj, hogy se nem tapadnak, se nem tartanak.
    Hogy lehetne jó verekedéseket látni, ha a gumik - 2-3 kör alatt kikészülnek a letolósdiban.

A michlein javaslata jobb, mint ami most van, viszont a túl kevés gumi magával hozza a túltaktikázást, ami miatt már idén is többen megszívtak. Szerintem a 80-as évek Good-Year hozzáállását. Van 5 fajta gumi dögivel, és aki ért hozzá, többfajtát is feltehet. És persze egy 1000LE-s verda egytankkal végigfutotta velük a versenyt.
    Ha meg a költségeket akarják csökkenteni, akkor ne monopolizanak, meg mennyiségkorlátozzanak, hanem szimplán meghatározzák, hogy egy garnitúra abroncs 5000$. Aki hozz ennyiért annak ott a neve areklámban, aki meg nem, kiesik a cirkuszból...

A sumi visszavonulóshoz.

Az hogy Sumi kikapott Lonzitól, még alapból nem volt elég ahhoz, hogy visszavonuljon. Ebbe benne volt, hogy erőből kapot ki. Szimplán egy Lonzi-Renault páros mellett már csak egyik lehetett a pályán, nem az egyetlen...

• hobizoli

nagyúr

Ez kb ojan volt mintha jonne a VAG, hogy de legyen dizel F1 es jovoevtol eccocsak dizelvasak mehetnek. Nyilvan akik sumakban evek ota erre rakeszultek, hirtelen tobb evnyi elonyban lennenek. A mislejm huzasa akkor kb ez volt, mert fu alatt mar elotte levo 2 evben is ijen gumikat csinaltak.

hobizoli

Aktív témák