Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Sanya595 #39703 üzenetére

Valszeg a kigyorsítással lehetett baja, mert a sebessége teljesen rendben volt, pont azt néztem mikor Heidfeld-t kergette Glock, és betették Heidfeld KERS-t hogy gyakorlatilag semmit nem ér vele. a Tapadás hiánya miatt csak olyan későn tudja rányitni a KERS-t hogy Glock simán tartotta a lépést. Amikor Hamilton és Kimi feszültek akkor detto.
    Szal a pl. két McLaren Hamilont és Kovalainen az összes hátrányával, de csak minimális előnyével haszálta a KERS-t.

Majd Kimi elmondja hogy mi volt a problémája:
    "A futam első szakaszában nem alakultak rosszul a dolgok, de az első boxkiállásom után a gumijaim elvesztették a tapadásukat, és a későbbiekben nem tudtam annyira nyomni, mint amennyire akartam, mert rengeteget csúszkált az autóm. Néhányszor úgy tűnt, a motorom veszít ez erejéből, különösen akkor, amikor közel kerültem másokhoz, de a probléma utána magától elszállt."

• addikt

válasz Sanya595 #39703 üzenetére

Kimi Räikkönen: (10) "A futam első szakaszában nem alakultak rosszul a dolgok, de az első boxkiállásom után a gumijaim elvesztették a tapadásukat, és a későbbiekben nem tudtam annyira nyomni, mint amennyire akartam, mert rengeteget csúszkált az autóm. Néhányszor úgy tűnt, a motorom veszít ez erejéből, különösen akkor, amikor közel kerültem másokhoz, de a probléma utána magától elszállt. Egyértelműen nehéznek tűnik a helyzet a világbajnokságban. Hibákat vétettünk, és nem vagyunk elég gyorsak. Barcelonában, ahol lesz néhány új alkatrészünk, hozzá kellene jutnunk a jelenleg hiányzó tapadás egy részéhez. Biztos vagyok benne, hogy újból elég ütőképesek lehetünk a győzelemre, de ez időbe telik majd. Az istálló motivált, erre mérget veszek. Most könnyű kritizálni, de tudjuk, hogy megváltozhatnak a dolgok."

:DD :DD :DD

Aktív témák

Hirdetés