- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Erről beszéltem én is. Nevetséges bagázs. Komolytalan és felelőtlen döntésekkel. Ilyen embereken múlnak győzelmek és VB címek...
Martin Whitmarsh: "A versenybíróság úgy véli, hogy nem bocsátottunk minden információt a rendelkezésükre. Semmiféle hazugság nem hangzott el a meghallgatáson. Azért nem továbbítottuk a teljes rádiókommunikációt, mert azt gondoltuk, hogy az FIA is a birtokában van, és nem gondoltuk, hogy döntő lehet. Nem történt szándékosság, és mindenki tudja, hogy az FIA lehallgatja a rádióbeszélgetéseket. A telemetriai adatok azt mutatják, hogy Lewis nem ment másképpen abban a körben, amikor Jarno Trulli elment mellette, mint az azt követő körökben. A telemetriai adatok nem szolgálnak bizonyítékul arra, hogy Lewis arra kényszeríttette Trullit, hogy menjen el mellette. Lewis csalódott, és én is igazságosabbnak tartottam a futam utáni döntést."
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Aktív témák
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest