Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Racecam
üzenetére
Én itt nem foglalkozom azzal hogy -Házigazda- vagy, természetesen egészen addig amíg ezt ki nem hangsúlyozod, erről régebben volt beszélgetés...hisz egy moderátornak-házigazdának..stb is van/lehet véleménye a topik témájában.
"A McLarennél azért kérdeztek rá kétszer is, mert ők is úgy látták, hogy az eset nem teljesen volt tiszta. Ez is egyértelmű."
Látod én ezt nem jelenteném ki...véleményezném, de nem jelenteném ki egyértelművé.
Mert rákérdezhetnek azért is, hogy az FIA is tisztának ítéli meg a helyzetet?...ha nem, akkor még javítható.
Az hogy az FIA-t kérdezik az egy dolog, ők hozták a szabályokat ami alapján egy dolog büntethető vagy sem.
Sztem nagyon nem mindegy, hogy egy VB éllovas versenyző megkérdőjelezhető szituációba kerül.
...ha kétszer kérdeznek vissza szerinted akkor az azért van mert érzik hogy gázos.
...szerintem meg biztosra akarnak menni, és ha problémás, akkor segíteni amíg van rá lehetőség....és ezért mondom/írtam az elvakultságot, nem kell ahoz kedvencednek lenni...elég kijelenteni hogy egyértelműen csak az a megoldása lehet a problémának, a másikat nem is látod.
..egyébként én úgy gondolom, ha egy döntésre nincs idő, akkor ne döntsenek..döntsenek később, nem élet halál múlik rajta mint egy mozifilmen.
Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest