- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Az olasz szurkolóknál Alonso volt az idei év legjobbja
Érdekes eredmény...
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #33221 üzenetére
"A The Sun értesülései szerint David Richards nem akarja, hogy az alkalmazottai az utcára kerüljenek, így egyre valószínűbb a Formula-1-es visszatérés."
Meg még tartsa meg a Honda 800 alkalmazottját is... ehhh... Legalább a felének majd menni kell.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #33202 üzenetére
Kössz.
Egy ilyen szárnnyal ki is lennék békülve azt hiszem.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #33193 üzenetére
Több kép is van?
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
1 hét múlva 23:30-tól lesz az Eurosport-on az FIA Gala.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Tudja valaki hogy idén mikor lesz az FIA Gala? Jó lenne megnézni az egészet klipekkel együtt.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Az FIA állítólag nem lelkesedik Ecclestone érmes ötletéért
Remélem igaz a hír...
-
Oliverda
félisten
válasz
Oliverda #32936 üzenetére
"Shortly after Morgan's death in 2001, Mercedes increased its managerial involvement, purchased a 55% share and renamed the company Mercedes-Ilmor. When Mercedes' parent company, DaimlerChrysler, purchased the remaining share in 2005, Illien and Penske retained the Special Projects division, which has built Honda's IRL engines since 2003. Now functioning as an independent engine builder again, Illien has taken his company into Moto GP with the X3 project."
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Miért vele próbáltaták ki az újításokat ha elvileg ő a jobb pilóta? Akkor már inkább pont fordítva lett volna a logikus szerintem.
Egy valami még számomra nem tiszta. Ha Barrichello-nak mennie kell akkor azt miért nem jelentették már be az utolsó versenyeken? Bárhogyan is nézzük nem lenne túl elegáns így a holtszezonban dobni egy 15 éve aktívan versenyző pilótát.
-
Oliverda
félisten
válasz
Peat;) #32818 üzenetére
Pont az ilyenek miatt nem szokták engedni a pilótákat motorozgatni Rossi ellen meg triatlonozni.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #32777 üzenetére
A komplett platform neve lesz Maranello.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #32770 üzenetére
Isten ments...
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #32767 üzenetére
Ha a mester sosem küldte az öcsit akkor Hami most miért küldené?
Bár az igaz hogy ő jobban kedvelte a csapattársát így inkább rá esett a választása. [link]
-
Oliverda
félisten
Kubica: Nem nagy a különbség az idei és az új autó között
Remélem hamarosan kiderül hogy előzni sem könnyebb...
-
Oliverda
félisten
Egyes versenyzők szerint otromba az új autó
Semmit nem kéne csinálni csak azt a qrva hátsó szárny szélességét kitolni a kerekekig aztán kész is.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #32690 üzenetére
Nekem az alsó jobban tetszik.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #32677 üzenetére
Jobban megnézve az orra is elég borzasztó.
-
Oliverda
félisten
válasz
Dragbajnok #32561 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb belinkeltni a formula.hu-t akkor már?
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #32463 üzenetére
Hátulról nézve olyan mint egy bevásárlókocsi.
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2 #32451 üzenetére
Ezt Börni papa sem gondolta komlyan. Valaki mondjuk nyer 8 versenyt az évben a többin pedig nem nagyon szerez pontot vagy éppen célba sem ér, addig a másik versenyző nyer 5 versenyt és még mellette dobogóra áll illetve pontokat szerez és nem ő lesz a VB hanem a másik. Hülyeség.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #32443 üzenetére
Kár a gőzért. Mike szemében csak egy versenyzőt lehet a klasszis jelzővel illetni ez pedig nem más mint Ralf.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #32439 üzenetére
Hát régebben jóval szélesebbek voltak a hátsó szárnyak mégis viszonylag könnyen ment az előzés.
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2 #32434 üzenetére
A hátsó szárny egy vicc. Szélesebb szárny kellene hátra is.
-
Oliverda
félisten
válasz
Dragbajnok #32426 üzenetére
Az év első 4 versenyén kiesett, az 5. versenyen 17. hely. Már kezdték pedzegetni hogy mi van ezzel a gyerekkel, de aztán az új autóval szárnyra kapott. Ez is jól mutatja hogy rossz talicskával senki sem képes csodára.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
PazsitZ #32414 üzenetére
"Továbbá ugyanúgy, számomra többet ér Vettel tejesítménye, mint Hamiltoné, akkor is ha ha ilyen-olyan statisztikákra hivatkoztok."
Na majd jövőre ha "kivégzi" Webber-t akkor más lesz az álláspont.
Amúgy meg nem értem hogy miért nem lehet kerekperec kijelenteni hogy neked azért ér többet Vettel teljesítménye mert rühelled Hamilton-t. Ezzel másoknak megspórolnál némi billentyűzet koptatást.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83 #32358 üzenetére
...de savanyúúúúúú.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #32354 üzenetére
LOL
-
Oliverda
félisten
Év elején ameddig a régi autóval mentek addig Vettel esett kelt, aztán jött az új gép azzal pedig Bourdais esett kelt. Vettel amúgy is jóval nagyobb F1-es tapasztalattal rendelkezett már mint Bourdais. A 30 pont vs. 4 azért szerintem nem igazán mutatja reálisan a 2 pilóta közti esetleges különbségeket.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #32259 üzenetére
A hátsó szárnyat kellene még variálni akkor egész jó lenne.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #32257 üzenetére
Főleg hogy most nem tartott be vállal Hamilton-nak.
Ja, Glock az jó lenne a McLaren-hez. Még egy év Toyota aztán jöhet.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #32245 üzenetére
Na azért!
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #32239 üzenetére
Videómagnó, TV kártya.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #32231 üzenetére
Inkább a DSF-es cucc végét szerezd be. Holnap este ismétlik elvileg csak én nem tudom felvenni.
-
Oliverda
félisten
Hill: Innentől kezdve nehéz lesz Hamiltont megállítani
"Lewis óriási tehetség, nagyszerű követe a brit motorsportnak, és az ország legnagyobb pilótái közé tartozik. Most már meg van a világbajnoki címe is, és szerintem mostantól nehéz lesz őt megállítani."
Tegnap éjjel a DSF-en is lenyomták a futamot kisebb vágásokkal, és a legvégén (ez a hivatalos közvetítésből szerintem kimaradt, legalábbis a retken tuti nem volt) mutatták ahogy Hamilton már ül egy szobában lehajtott fejjel és sír, aztán lehajolt hozzá a fater is de nem azért hogy vigasztalja.
-
Oliverda
félisten
Jobban rákezdett a végére és ilyen pályán szárazra való gumikkal még nagyon kanyarodni sem lehet. Ennek semmi köze a vízfüggönyhöz
Ezekután biztos jókedvéből és szimpátiából engedte el.
Glock az utolsó körben már alig tudta a pályán tartani autóját -
Oliverda
félisten
válasz
Depression #32041 üzenetére
Meg lehet hogy az sem kedvezett neki hogy az első két futamon pörgött mint egy búgócsiga. Ezekután én sem neki kedveztem volna az biztos.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #31997 üzenetére
Én csak pontokat számolgattam, abban jó lett.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #31971 üzenetére
Ugye?
Bár még a nyomába sem ért. A pityergésre és a parkolásra még várni kell.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #31965 üzenetére
Hát figyelj, 2006ban visszavonult a főszínész, valakinek jönnie kellett a helyére.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #31916 üzenetére
Hát a hendikep amiket kapott évközben bőven ellensúlyozzák a mákot. Sőt... én már évközben is hangoztattam párszor hogy hendikeppel lesz igazán szép a VB cím majd a végén, hát így is lett.
...és majd csak most fog beindulni igazán a Hamilton-henger. Egy címmel a zsebben már némileg felszabadultabb lesz, na meg ugye a tapasztalat.
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83 #31887 üzenetére
Nem megy le a gombóc, ilyen ez. Szemezgess vissza 1 évvel korábbra hátha könnyebb lesz kicsit.
-
Oliverda
félisten
A VB cím nem kizárólag az utolsó futam végeredményén múlik. Ilyenkor az sokaknak nem jut eszébe hogy Massa milyen szépen piruettezett Ausztráliában, Malajziában és Silverstone-ban is. Ha ezeken a helyeken nem bénázik akkor akár nyugodtan lehetett volna eggyel több motorhibája is már lehet hogy VB lett volna 2 futammal ezelőtt.
Sandormaster: LOL
-
Oliverda
félisten
válasz
Sandormaster #31839 üzenetére
Hát nem férfi találta ezt ki az tuti...vagy annak problémái vannak.
-
Oliverda
félisten
Igeeeeen!
-
Oliverda
félisten
Trulli train...
-
Oliverda
félisten
Fisichella fog nyerni mint 2003ban.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
A live timing megy valakinél?
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #31433 üzenetére
Megvannak az első kiesők.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #31451 üzenetére
Pont most néztem, 211 és 81-nél már szakad.
-
Oliverda
félisten
Massa piruetteket akarok látni ma olyanokat mint Silverstone-ban.
-
Oliverda
félisten
A német RTL-en már nyomják, most nem esik de vizes a cucc.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #31433 üzenetére
Kérdés hogy ez a pont milyen messze van a pályától. Lehet hogy ott nem is esik.
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest