Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
win alol command promtbol akarsz formazni? miert nem a lemezkezelesböl (jobbklikk a sajatgepen->kezeles>lemezkezeles asszem). itt kivalasztod a particiot es format. persze a rendszerparticiot nem tudod leformazi, ha azt akarod, akkor win install cd
az ujhozzaszolasok lattan aktualizalok
ja, masik gepbe be es onnan a lemezkezelessel formazd.
[Szerkesztve]
basszus, nem tette ki a többi hozzaszolast, csak az elsö 30at lattam... ooohjeeee....
[Szerkesztve] -
moonman
titán
rosszul tudod. az ntfs-t windows nt 4.0-tól fölfele használják a windows-ok (nt4, 2000, XP, server 2003) a játékoknak meg abszolút mindegy, hogy milyen fájlrendszeren vannak
ott az operációs rendszer a döntő. (támogatja-e a játék(ot) vagy nem)
linuxok ext fájlrendszert használnak. (ext2, ext3 jfs), persze támogatják a fat-ot is, de ntfs-t csak az újabb kernelek írják. a lényeg ntfs a windows nt natív fájlrendszere, ajánlott ezzel használni. -
cariotis
csendes tag
A FAT32-nél az a probléma, hogy a maximális fájlméret 4 gigabájt lehet, és ha valaki egy legkisebb kapacitású, 4.7 Gigabájtos DVD lemezről akar image fájlt készíteni, akkor ez ennél a fájlrendszernél nem lehetséges. S akkor még nem beszéltem a kétrétegű DVD-kről. Másrészt az NTFS gazdaságosabb, mert kisebb szektorméretet ad ugyanakkora partíciónál. S még más funkciókra is lehetőséget ad. Sokkal rugalmasabb.
-
TrollBalint
addikt
nekem 40 gigásom van, és úgy van hogy a windowsnak 5 gigás a paritció, meg van egy 4 és feles (ez lesz majdan a linuxé) és a maradék az egybe (kb. 30)
Amúgy 8-10 gignánál több felesleges a windowsnak. a swapet (nem tudom akartad -e egyátaán) meg teljesen feleseleg, annyit nem gyorsit
Ha sok memórád van (512 felett) akkor annyi swappet úgysem fog használni...
-
moonman
titán
csak akkor tudod, ha már felment a windows. azt a partíciót, amit erre tartottál fenn ajánlatos maximális blokkmérettel formázni.
sajátgép - tulajdonságok - speciális - teljesítmény - beállítások - speciális fül - virtuális memória - módosítás gomb - c: kijelöl majd ''ne legyen lapozófájl'' ezután választott swap-partíció kijelöl -> ''a rendszer kezelje..'' vagy megadsz fix méretet. (mindig nyomd meg a ''beállítás'' gombot, ha változtatsz valamit. újra kell majd indítani. -
moonman
titán
először is xp-ben nincs olyan, hogy ms-dos akármi.
formázni gépet meg még nem láttam, max partíciót.
megoldás: beteszed az xp telepítő cd-t, bootolsz, majd eljutsz a particionálás menühöz, ott kiválasztod a formázandó partíciót, nyomsz rá egy entert és a kérdésre ''formázás (ntfs)''-t mondasz.
ha 32 GB-nál kisebb a partíció: win98 indítólemez betesz, boot, a:, format c: -
TrollBalint
addikt
mikor teszed fel a windowst, (akár bootos cd-ről, akár hagyományosról) megkérdezi, hogy melyik particióra tegye. Itt néha felszokta ajánlani , hgoy megformázhatod a particiót, ha nem akkor töröld azt aparticiót és utánna formáztasd meg vele újra és már mehet is a telepítés
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- OpenWRT topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi