Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Hát, van még vele gond. Be kéne zsírozni, v olajozni, vagy mit tudom én, mert gyorsjáratban (12méter) nyikorog a harmónika. Majd locsolok rá egy kis 10W40-et
Illetve valamiért nem megy az ajtó alatti mosórendszer, ami hiányzik, ugyanis volt ma is forgács rendesen.
A meló elment egynek, majd 4 mm, 5 tizedes fogásokkal, amire leszedte arról a nagy lapról, 4 óra hossza.
Két gépes pótlék sajna nincs, illetve egyelőre én vagyok az egyetlen, akit betanítottak Hurcora (déltől este nyolcig, egy másik cégtől jött srác), a kompenzáció abból áll, h annyit túlórázhatsz, amennyit bírsz, tehát akár vasárnap is reggel hattól éjfélig, vagy bmeddig. Ez jó is, meg nem is, de jobb, mintha nem lenne.
Apropó: hogy kell a mosót beállítani (a pisztolyt), hogy jöjjön is belőle víz? Mert ha a Hűtést bekapcsolom, akkor csak csordogál... (Handbetrieb-ben, progfuttatás alatt meg ki nem nyitom az ajtót).
Illetve: ezt min és hogy csináltad? Mármint a rádiuszos részét?
Hol vettél fel, s minek?
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest