- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Na ezzel a párnával most jól elbizonytalanítottál.
De még mindig az a véleményem hogy legalább valami rejtett jelentésként bennevan az is amit én írtam, ez így magában túlságosan semmilyen ahhoz hogy ilyen viszonylag ismert és elterjedt szólás legyen, don't you think?
Aztán persze lehet hogy én kombinálom túl a dolgokat...
finest: Köszi, valami ilyesmit szerettem volna mondani.(Lassan meg kéne tanulnom normálisan használni az anyanyelvem...)
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Szerintem Agyasima nem ért egyet a fordításoddal, csak ő se tudja normálisan megfogalmazni magyarul, mint ahogy én sem.
A 'to make someone count' nem azt jelenti hogy matekpéldákat csináltatni valakivel. Na és most vagyok bajban, lassan nem tudok egy értelmes mondatot megfogalmazni magyarul...
Valami olyasmi jelentése van a szóbanforgó mondatnak, hogy a tanárok munkája miatt lesz valami a kicsikből, miattuk számítanak.
Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest