- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Na ezzel a párnával most jól elbizonytalanítottál.
De még mindig az a véleményem hogy legalább valami rejtett jelentésként bennevan az is amit én írtam, ez így magában túlságosan semmilyen ahhoz hogy ilyen viszonylag ismert és elterjedt szólás legyen, don't you think?
Aztán persze lehet hogy én kombinálom túl a dolgokat...
finest: Köszi, valami ilyesmit szerettem volna mondani.(Lassan meg kéne tanulnom normálisan használni az anyanyelvem...)
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Szerintem Agyasima nem ért egyet a fordításoddal, csak ő se tudja normálisan megfogalmazni magyarul, mint ahogy én sem.
A 'to make someone count' nem azt jelenti hogy matekpéldákat csináltatni valakivel. Na és most vagyok bajban, lassan nem tudok egy értelmes mondatot megfogalmazni magyarul...
Valami olyasmi jelentése van a szóbanforgó mondatnak, hogy a tanárok munkája miatt lesz valami a kicsikből, miattuk számítanak.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest