- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-18 15:37 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Pont így jártam… (Mondeo 2.0 TDCi 2003-as). Semmi hibát nem jelez a műszerfalon. Szerintem üzemanyag szivattyú lesz/lehet. De nem tudom. De még nem néztem meg. Lehet nem is fogom. Én letettem addig, nem a vezérlés megugrástól félek, (az én esetemben, hanem hogy nem adja ki a hibát), így hogy adjam el….
Beteszem a lejárt hirdetést, hogy ne legyen szabálytalan. [link] Szóval
Mert amúgy sem keresik, de így meg még jobban nem lesz eladva… 
Szerintem így ne menjen vele.
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Ezt elküldtem neki igen

-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ismerősöm frissítené a Mondeo-ját, de hibát kap.
sync 3-ról beszélünk és lst_err05 hibát kap.
Pendrive eXFAT,
SyncMyRide mappa megvan.Mi lehet a gond? Elvileg mindent leírás szerint csinál.
Köszönöm
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
kávéval

-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
A számok stimmeltek a gyárival.
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Update:
Újraprogramoztuk a porlasztókat --> izzitás jelző nem világít (ezt értem ez ok), indul is rendesen a kocsi, mióta újraprogramoztuk.
Amit nem értek: Ha fizikálisan hibás a porlasztó, akkor egy programozás után hogy működik rendesen? Tehát az ok hogy a műszerfalon most nem világít semmi visszajelző lámpa az izzítás után, de nem kéne ugyanúgy rossznak lennie a porlasztónak?
Lehet én nem értek vmit, sőt tuti
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Vélhetően porlasztó problémám lesz. (Mindeo mk3 2003.09. Tdci 2.0 131Le, fmba, delphi, Common rail rendszer.) Debrecenben 3 helyet tudok Pohl Ferenc utca, Alma utca (elvileg most vettek vmi gyári gépet ilyenhez, és a Kiss Ernő utca, ahol javítanak, felújítanak ilyet. Melyikhez érdemes vinni? Vagy tudok esetleg más helyet, aki megbízható? Köszi
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Sziasztok!
malacfarok mutogatja magát.
.
hibajelenség: napi első indulás 2-8. Próbálgatásra indul. Nyilván nagy fehér füsttel. Utána viszont indul pöcre mindig, akkor is ha pl áll 8-10 órát is. gépre tettük, p007f ismeretlen hibaként hozza. Map szenzort cserértük, neten ezt találtuk. A hiba nem szűnt meg. Szerintetek merre induljak? Üzemanyag szivattyú, v izzító gyertya? Köszi előre is.
ja és menetközben sincs hiba! Húz, van ereje. Olajat, vizet nem eszi, nem füstöl jobban mint kellene!bocs nem válasz lett volna
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Kellett vontatnom nemrég, és akit húztam, neki elszakadt a kötele a cél előtt nem sokkal
, pedig nem volt rángatva közben (Nyilván nem faggatóztam, hogy milyen kötél), volt neki még 1 az már kibírta az picit.
Ezért kezdtem ezen a rúd megoldáson gondolkodni. Ha olyat húzok pl ahol nem jó a fék ott ez elég előnyös nem? Vagy miér nem javaslod? -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Igen eddig én is azt vettem, de sokan mondják, hogy nem az az skf mint régen.. Plusz pl a kerék agy esetény kb fele az ára. Csak is azért gondolkodtam el rajta, mert azt írja a cromax, mint az skf-nél, hogy eredetivel megegyező alkatrész. Ha pedig tényleg van olyan mint az skf, akkor miért fizetnék dupla annyit. ezért bátokodtam kérdezni itt, hátha van vkinek tapasztalata ezekkel.

-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Febest és az ABS márkáról mi a vélemény esetleg tapasztalat? (kerékagy és csapágy) A cromax azt írja, hogy erdetivel megegyező alkatrész
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Ez csak személyes véleményem, (már volt itt vita ebből)
, én omv maxxmotion-t tankoltam eddig is a benzines, és most a diesel kocsimba is, kb 20 éve ott tankolok. Én ajánlom bátran. És faterod mellett vagyok én is, nem kell ott tankolni. 
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Én a vw polonál szívtam ezzel. (hozzá teszem közel sem vol ilyen koszos)
reggel nem indult a kocsi, de így minden előjel nélkül. Haverhoz elhúztam, közölte, hogy motor felújítás.... 300k. Mondom, ezt nem veszem be hogy semmi előjel, este leállok a kocsival és reggel nem indul. És egyből kuka a motor. Elhoztam. Műszer rá, fojtószelep kitakarítás, és komplettem 5e-ből meg is úsztam
. Ez volt vagy 10 éve. azóta biztos kell már a generál. 
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Nekem is rajta van mind a kettő, de kinézete nem tetszik. Az üveges azt mondta, hogy ez csak díszléc, más szerepe nincs. Ő tudott volna 20-ért mindkét oldalra, csak hogy azt mondta, hogy nem kell, így mikor kész lett akkor láttam milyen gány lett. Csak zavar, de sokallom én is
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Ezen nincs mit kifejteni, valamiért olcsóbb. Nem azt mondom, hogy nem felel meg a minimális követelményeknek, de én ebbe kocsiba nem tenném ez lehet kényesebb is, ahogy írtad is, 2.0 TDCi 96kw, már majdnem gonoszkodtam, de elbújhat a te 1000 lovas pacid előtt
sorry.
Szóval, szerintem "finomabb" és több adalék van benne, mint az auchan üzemenyagban.
Természetesen nem vitázni szeretnék.
Még az előző kocsimba tankoltam 1x (a mostani J und J Kft. MAXIline Töltőállomáson), mondván mi baj lehet, 95-ös benzin-t és az akkor 7-7,5 fogyasztás, hirtelen 12 lett. Ebből tanultam, hogy az ilyen kutak nem mindig jók, hiába van meg a minősítés. Nyilván ez csak 1 tapasztalat. Én nem akarok senkit meggyőzni leírtam. Egy szónak is száz a vége: Mindeki ott és azt tankol amit jónak lát -
Pyttawrx
MODERÁTOR
Nah vezetsz statisztikát? 😂
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Hát ki hogy törődik a kocsival. Jobb szeretem a normális üzemanygot, olajat, és alkatrészeket, pedig a mai alkatrészek sem olyanok már mint régebben. Lehet az én hülyeségem, de auchan kútnál sosem tankolnék. Senki nem mondta , hogy 500km-et vezetek, sajnos főleg városba. Attól még az álláspontod elfogadom, és örülök, hogy nincs baja a kocsidnak.
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Ezzel mem teljesen értek egyet, de elfogadom.

-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Legalább 20 éve tankolok az OMV-nél, ezelőtt benzines kocsim volt, ott is a drágábbikat, utolsó 2 évben pedig a 100-ast istankoltam. Most ebbe is maxmotion diesel-t. Szerintem messze a legjobb üzemanyagok, de nyilván ez szubjektív is lehet.
Mondjuk az AVIA-t nem igazán ismerem, keveset is hallottam róla
. Ha bevált neked akkor jó. -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
pontatlan voltan, molly-t nem hasznáon nyilván 10-15e-ként

Amúgy ha itt járunk. üzemanyagszűrőt elég minden 2. olajcserénél cserélni? Most a gyári ü-a- szűrőt vettem bele, és mindig OMW maxmotion-t tankolok.
2003 mk3 96kw 2.0TDCi
Annyi kérdésem lenne még, hogy ez a 2. üzemanyagszűrő cserém, és csak úgy tudom beindínai a kocsit a szűrő csere után, ha egy fecskendővel eljuttatjuk a szűrig az üzemanyagot, ez miért van? -
Pyttawrx
MODERÁTOR
Nem csodát vártam természetesen, mióta nálam van azóta kapott 2x olajcserét, üzemanyagsz cserét, olaj szűrő.. stb csere. Normális minőség volt az első "garnitúra" is, most a gyári. Innentől ezek mennek bele. Egy 2003-as kocsi ez már nem fiatal. Szerintem ízlett neki a kis molly
10-15e közt ismétlés -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Sziasztok. Hol is találom a külső hőmérséklet szenzort? A vezető oldali lámp alatt a lökösnél?
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Elég érdekes esett, igen. Egy biztos a volvo hibás!
Szerintem azt azért szögezzük le, hogy nem tudjuk, hogy ki hogy reagál egyes hírtelen helyzetekre. Nem tudjuk mennyi 10-ed másodperce volt reagálni. Plusz nem mi vezettünk, lehet ugyan így teszünk mi is. Biztos lett volna jobb megoldás is, ezt nem vitatom! De ha valakinek neki kell állni az a volvo-s, és nem a mondeos bármilyen rossz döntést hozott is. -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Én is olvasgatok itt 4-5 litert, nekem is evett annyit az mk3 2.0tci mondim, autópályán kényelmes tempóval(5,5l volt), viszont itt városba rövidtávon (igen tudom ez a halála ezeknek, és nem erre valóak) 8,5-11,3l közt járkálok. De engem nem zavar, hisz kényelmes, megy ahogy kell
, olajat vizet nem eszi... stb. 1 éve van nálam eddig meg vagyok elégedve vele. 
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Van vagy 2 cimborámmal szoktuk csinálni, van/volt egy szerelőm, aki a polo-t csinálta éveken át. ez az autó nem volt még nála (mk3 2003-as 96kw TDCi), mert ezt már a kezembe vettem, illetve a szerelő ismerősömnél volt. Ilyen "alap" dolgoknál ottt vagyok én is, ami hosszabb azt otthagyom neki
, Ő is gyorsabban halad nélkülem. az alkatrészeket mindig én vettem (láng 45% kedvezménnyel, igen tudom nem annyi az az annyi, de azt kaptam amit rendeltem), most meg a cromaxnál néztem gyári alkatrészeket, már összeszámoltam: a cromaxnál a gyáriak kb 10el kerül többe a végösszeg. Simán nem érdekel, ezt veszem(olaj, szűrők stb) -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Ez világos, nem is ez a cél, nem a hülyegyerek felrak a 0,8-as suzira egy kályhacsövet oszt hallik belőle, hogy erőtlen, majd szétszakad a moci esetre gondolok. szolid öblöseb hang miatt tenném fel. ahány kocsim volt, mindig a kereket és a kipufogót cseréltem azonnal. ennél a kipuf lenne, mert csereérett ami most van alatta. Ezért gondolkoztam rajta, hogy azokból mit érdemes feltenni, nailván nem a teljesítmény növekedés vagy ilyesmi miatt.
Mi hátránya lenne, pl egy Paragi PAR015-ös dobnak, ugye csakis műbizonylatos érdekel, ahogy ez is. -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Sziasztok!
Milyen sportkipifogó dobot érdemes venni 2003-as Ford Mondeo MK3 2.0TDCi-re, vagy jobb a normál dob (bosal). Ha linket is kapok azt megköszönöm.
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Apa kezdődik!
Itt má nagy a baj nem kicsi
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert amúgy sem keresik, de így meg még jobban nem lesz eladva… 
Ez direkt van?

, +1.