- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barni22
tag
válasz
zoltan.bagi #17455 üzenetére
Szia.igen szakember vegezte,fordnal dolgozik 10en x éve de otthon is maszekol.december ota kuzdok vele.zartnak zart a rendszer,nem ereszt sehol.a gates termoval mentem kb 1500 km-t de nem szunt meg a dugulas, ha az van benne, legtelenito nincs rajta sehol.onnan tudom hogy nem nyit hogy - 10 ben is bekapcsolt a ventillator menet kozben is,ami 107 foknal van (szerviz menuben nezem) es nem hűti le a vizet mert nem nyit.ilyenkor kiszoktam nyomni a kuplungot, megporgetem a motort es kinyit a termo.
-
Barni22
tag
válasz
molnarpeter #17453 üzenetére
Igen ezért cseréltünk vizpumpat,de az ujjal se jo.ami meg érdekesség hogy ha huzamosabb ideig megyek pályán 130al kb, es nézem a hőfokot akkor szépen nyit 97 foknal,viszont amint 130 ala csökken a sebesseg nem nyit
-
Barni22
tag
Sziasztok.remelem jo helyre irok mar több helyre írtam es páran látták már az autot de senki nem tud segíteni.szoval mondeo mk3 sci 2006. Termosztat csere volt, mert nem melegedett a kocsi csak 30km utan kb, ez nem is olyan érdekes. Ki lett cserélve a termo gates márkájúra ez viszont nem nyit, 98 fokon kene de nem történik semmi, elmegy 107ig mikor már kapcsol a venti, de nem hűti ugye le mert nem nyit ki a termo (szerviz menüből nezem a pontos hőfokot) menet kozbe is megy a venti igy hogy már nincsenek mínuszok de telen meg el el jarkaltam vele..közben cseréltünk vizpumpat, kiegyenlítő sapkat, volt ecu reset semmi.. Ma vettem bele egy gyarit 1358178 nem olcsó na..viszont ugyan az a hiba maradt..fűtés van,gyorsan bemelegszik,sőt nagyon is, venti be be kapcsol.amit megfigyeltem hogy ha megporgetem 4-5ezerre akkor kinyit, gondolom valami vesznyitas lehet,csak kicsit hulyenk neznek hogy a varosba is kinyomott kuplinggal porgetem az autot hogy nyisson a termo, meg ha hangja lenne.. Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Jura Ena 8
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest