- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tony21
tag
Sziasztok!
3-as Fóka rádió, álló helyzetben levett gyújtással bekapcsolva kb. 3-5 perc után kikapcsol (ugye ez 1 órás auto kikapcs lenne).
Utána nem is lehet bekapcsolni, csak ha elindítom a motort, akkor szól.
Akksi fáradt már? (még gyári, nyócéves)
-
Tony21
tag
válasz
molnarpeter #20011 üzenetére
Köszi, nem vettem le, ma ránéztem és teljesen jó volt ...
Valószínűleg a rádiócsapágy négy sarkában indukálódhatott antisztatikus feszültségi rugóáram, ami negatívan befolyásolhatta a 2 ionos pigmentlerakó nádiröcsöge billegetési ekvivalenciáját és a mágneses tér passzívan transzformált moduláris diffúzióját a kvantumfuturációjának geodetikus görbületéhez viszonyítva.
Gondolom ez okozhatott anomáliát. Vagy valami ilyesmi ...Legközelebb rendetlenkedik, lekapom a sarut
-
Tony21
tag
Sziasztok!
Mk3 fóka, rádiót álló helyzetben (garázs) bekapcsolta gyerkőc, majd kb. 2-3 perc után lekapcsolt.
Utána nem tudtam bekapcsolni, gyújtás rajta vagy nincsen, tökmindegy volt neki.
Ha elindítottam a kocsit (motor jár), majd leállítottam akkor újra bekapcsolhatóvá vált, majd megint lekapcsolt és megint nem lehetett szóra bírni.
Menni azóta nem mentem vele, tehát nem tudom, hogy járó motor mellett hogyan viselkedik, garázsban meg nem akartam járatni.
Találkozott már valaki ilyennel, illetve tud rá valamilyen vajákolási technikát, vagy teszteljem tovább? (pl. menet közben végig szól-e) -
Tony21
tag
válasz
molnarpeter #18859 üzenetére
-
Tony21
tag
válasz
molnarpeter #18843 üzenetére
Igen, ezen túl vagyok, június 4-én már tudnám is vinni ...
-
Tony21
tag
válasz
darvinya #18836 üzenetére
Köszi, már előre gondolkodtam mikor észrevettem, hogy folyik. Ráálltam az aknára, lebontottam az alsó burkolatot és megnéztem honnan indul a dolog, majd letakarítottam az olajat mindenhonnan. Így holnap látszani fog, hogy mi a történés.
Olaj tisztítás, ahogy gondoltam?
-
Tony21
tag
válasz
darvinya #18834 üzenetére
Köszi!
Tömítésre gyanakodtam én is, csak azt nem értem, hogy 3 hónap híján 1 évig jó volt, most meg hirtelen úgy döntött, hogy inkább ereszteni fog? Mint ha a gyerekemet látnám, mikor hisztizik
Olaj tisztítás alatt mit értesz? Olaj leenged, átszűr/leüllepít, szűrő kicsavar, tömítés lepucol, felfekvési felület lepucol, majd összerak, olaj beleönt?
Egyébként továbbra is folyik, most néztem be a kocsi alá, igaz azt csak holnap tudom megnézni, hogy a szűrő mellől-e jön-e továbbra is ... mondjuk a minimum szintet egyelőre tartja ...
-
Tony21
tag
Sziasztok!
Focus MK3, 1,6 benzin (125Le) alatt múlt héten olajtócsát vettem észre.
Lebontottam az alját, az olajszűrő alsó peremétől lefelé indulva csupa olaj volt minden (olajszűrő pereme, olajhűtő, stb, menetszél miatt az alja is jó darabon).
1 litert kellett utántöltenem, hogy elérje a minimum szintet ...
Még garos, tavaly nyár végén volt benne olajcsere szakszervizben.
Mi adhatta meg magát egyik pillanatról a másikra? Tömítés, szűrő? (húzni nem tudtam rajta, mert nincsen kulcsom).
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Politika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest