- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én vittem magammal a telepekre "használtautó-szakértőt" (nem szereti ha autószerelőnek hívják ) előzetesen letelefonáltam a nepperekkel, hogy szakival megyek, és szeretnénk kivinni a kocsit kipróbálni forgalomban, még így is két helyen ott helyben derült ki hogy jaaaa hát ki van vonva / vagy épp el van törve az első rugó(!)... kösz hogy kijöhettem, viszlát...
De szerintem ez a "második legjobb" megoldás azután hogy tényleg beviszed szervizbe átnézetni (persze ahhoz 1-2 hétre előre be kell jelentkezni, oda kell juttatni a kocsit, le kell egyeztetni az eladóval, valahol jogos hogy ennyi idő alatt kétszer eladná, és ezért foglalóztat... szóval nehéz ügy ez).
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
nagyúr
Tudod Te jól miért vettem új autót, ettől az összes problémától megkíméltem magam (és nyakamba vettem másokat, de akkor is ). Mondjuk az ügyeskedő magáneladó se jobb, aki meg hibás autót megkendácsolva ad el, amit -ha nincs szerencséd- vagy Te vagy a bénább átnéző szerelő nem vesz észre, és akkor megint jön a rohangálás meg a kiabálás és a fenyegetőzés...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest