Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
gabor9991 #52919 üzenetére
Ahogy én néztem ezen kívül van a szíj, de meg fogom nézni mégegyszer. Még ott tartok, hogy a pár héttel ezelőtti égéskimaradás problémát sikerült elcsípnem pénteken úgy, hogy vettem egy kézi diagnosztikát és amikor a pályan előjött a hiba, gyorsan rádugtam. Az egyik lambda szonda tutira rossz volt, ma raktam bele a gyári újat, mentem vele kb 20km-t pályán hiba nélkül. Szóval ez még csak a jövő zenéje 😀
Szonda cserekor a gyújtótrafó alatti szenzort lehúztam, bebandázsoltam a vezetékét, mert egy helyen hozzáért valamihez, a szenzor közepében állt a víz, vagy az olaj. Olajnak tűnt, körülötte minden porszáraz csak a szenzor csatlakozója olajos, lehet befújták valamivel...meg olaj arra szerintem nem is megy.
Szóval fontossági sorrend...igazából a szíjam is vadi új, kb 3000km van benne, szerelő rakta fel, de amióta felrakta gyakran nyikorog, előző szij nem. Szóval leszedem, meg kell nézni a generátor, vízpumpa (szintén új) nem-e szorul, a klímakompresszort kézzel is lehet forgatni amikor a motor áll és a mágneskuplung nyitva van. Régi szíjat meg már nem rakom vissza 3400ft az új Conti.
Aztán persze a kipufogó is kifúj egy picit a hátsó dob összetételnél, új dobot raktak rá eladás előtt, a kép is összeállt, valószínűleg a katalizátort kifújta nekik és csörgött...
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest