Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeZol

őstag

válasz buci868 #422 üzenetére

Igen, most gyakran kidobált a játék, legyen az pc v. konzol... A pc annyiból jobb, hogy kb. fele annyi idő, míg betölt egy pályát, konzolon viszonylag sokáig tart a dolog, ill. van hogy csak minden 2. játékba dob be, ergo dupla játéktöltés esetén számottevően előnyösebb pc-n "szenvedni" vele.
    Én is most arra jutottam, hogy vagy haverokkal, vagy sehogy, mert ez a random másik 3 emberkés dolog, főleg a mostani matchmaking-es rendszerrel számomra teljesen gáz. Egy cs:go alatt is elég hamar felidegelnek az emberkék "képességei", ezért régen is csak azért játszottam, mert haverokkal rendben volt a dolog, ezért hosszú ideig el is voltam vele. Itt is hasonlót érzek. Ha lesznek haverok, jó lesz ez. Az 1v1, 2v2 szitukat is próbáltam, hááát a vívás tökéletesítésére tuti ezt kell tolni h nagyon profik legyünk, de ezt azért elég hamar meguntam. Tekintve, hogy bnőm miatt voice-talking offos téma már jó pár éve, többet között emiatt sem játszom már szinte semmilyen csapatjátékkal, egyedül a wow maradt, mert raid alatt úgy sem lehet beszélni :DDD , szóval ez a játék sem lesz megvéve. A casual réteget szerintem nem tudja úgy megfogni, mint egy cod, cs:go, bf széria, és pár hónap múlva ki fog kopni a tömeg 90%-a, és ki fog alakulni egy keménymag, akik tök jól fogják érezni majd magukat. Mivel most tudtommal semmilyen más hasonlóbb kaliberű fps/tps játék nincs érkezőben, biztos h sokan fognak rákattanni, hiszen úgymond uborkaszezon van :DDD .

Volt egy csávó viking 3. karakterrel, és az A ponton körözött a japán pályán a kút vagy micsoda körül legalább 2 percig!!!!!!!!!! Ketten próbáltuk lecsapni, de folyton dodge-olt v. bukfencezett egyet. Képtelenség volt eltalálni. Ez a fogócskázósdi szerintem extrém gáz, végül persze sikerült elkapni, de teljesen kiéget, hogy bárki, aki 1 ütésnyi életre olvad, fogja magát, és elmenekül a világ végére, és nem lehet ez ellen tenni semmit sem! Ez kb. egy véget nem érő örök kör lehet, nagyon-nagyon zavar a játéknak ez a része is, kéne valami hátbalövősdi, ami persze na pont mely kasztoknak van? Pont a menekülős majmoknak...

Azért jó kis játék, majd szemmel követem mi lesz ebből.

Új hozzászólás Aktív témák