Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TRob1

veterán

válasz Cs1csó #3133 üzenetére

Viszont betákban a hibákat - ha olyan - 1-2 napon belül javítják. Stabilnál meg az ember várhat akrá hónapokat is. És eközben akár sok újdonságról is lemarad.
    A beta státusz már rég nem az mint mondjuk a 90-es években.
    Lásd pl. win10. Minden "STABIL" frissítéssel van gondja egy csomó embernek. (Szerintem a "beta" verziókkal sincs több gondja egy insidernek)
    Vagy pont jó példa az nvidia… havonta több frissítést is kiad - tényleg legtöbb whql -, mégis folyamat kell kiadnia az újabbakat, amikben sokszor az előzőek hibáit is javítják. Sőt, nem egyszer került visszvonásra is whql minősítésű drivere az utóbbi hónapokban, 1-2 évben.
    Míg Chrome-ot használtam, ott is mindig beta channelen voltam, viszont a topikjában meg folyamat gondok voltak a stabil verzákkal, míg betaban meg fel sem merült olyan hiba...
    MPC-BE-re is várhatnék stabilt, hisz már vagy 1 éve nem volt... Sebaj, használok betákat/nightlykat… :) TC-ből is betát használok jelenleg... MP3Tag-ből is legtöbbször betázok (most épp megjelent a "stabil", de úgyis hamar lesz egy újabb beta, javítva a stabil esetleges hibáit :) )… Transmission GUI-ból is mindig betát használok...stb. És ez megy vagy 10 éve, soha semmi komolyabb hiba nem volt semmiben. Adatvesztés meg kb. életemben nem volt ilyenek miatt. (Talán egyszer tízen éve egy hdd hiba miatt...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés