- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Ahogy elnézem, túl nagy tolongás nincs a topikban, de azért megfuttatom először itt a X aktás problémámat.
Amit érdemes tudni, a DAC egy TEAC UD-301-es, és van egy Myryad Z40-es erősítőm. A legújabb, 64 bites Win 10 van a gépen, és mivel ez alatt op. rendszer alatt, a TEAC gyári ASIO driverét lehetetlen működésre bírni, ezért eddig Wasapi Event volt belőve az Output opciónál. Nem is volt gond, működött szépen, viszont a mai nap minden előzmény nélkül, a DSD-s, és a 192 kHz-es zenéket, valami iszonyat bugyburékoló, gurgulázó hangon
hajlandó csak lejátszani, míg a 44,1- 176,4 kHz-es tartományba eső zenék továbbra is vajsimán futnak. Semmit nem állítottam a korábbiakhoz képest a Foobarban, ami a legutolsó hivatalos verzió, illetve nem lett telepítve olyan program az utóbbi időkben, ami esetleg bekavarhatott.
Mivel többször letakarítottam a Foobart, majd újratelepítettem, kipróbáltam a legújabb béta verziót is, de ott is hasonló lett a helyzet. Még annyit, hogy olyan progival szedtem le, ami a registryt is kipucolja, tehát elvileg nem maradhatott vissza semmi, a törlések után. Már arra is gondoltam, hogy valami hardveres gubanc lehet a háttérben, de van itthon egy kis Asus mini PC, szintén a legújabb Win 10-el, azon ugyanezekkel a cuccokkal, tökéletesen futott a Foobar, tehát tuti, hogy valami szoftveres gond lehet a háttérben.
Majd fél napi xarakodás után, beugrott egy pofon egyszerű megoldás, kipróbáltam a Wasapi Push-al, és azzal most úgy néz ki, hogy működik minden kérdés, hogy meddig, szóval csak érdekelne, hogy mégis mi a nyavalya lehet a háttérben?
Továbbá, ha már nem lesz gond ezzel a push móddal, az itteni beállításnál, ezt a 200-as értéket célszerű-e így hagyni, és mit befolyásolna, ha kisebbre, vagy nagyobb értékre állítanám?
Előre is köszönök minden véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amit érdemes tudni, a DAC egy TEAC UD-301-es, és van egy Myryad Z40-es erősítőm. A legújabb, 64 bites Win 10 van a gépen, és mivel ez alatt op. rendszer alatt, a TEAC gyári ASIO driverét lehetetlen működésre bírni, ezért eddig Wasapi Event volt belőve az Output opciónál. Nem is volt gond, működött szépen, viszont a mai nap minden előzmény nélkül, a DSD-s, és a 192 kHz-es zenéket, valami iszonyat bugyburékoló, gurgulázó hangon